Es crea la Fundació Privada Ricard Vicente

Última revisió 18-12-2014 09:51
22/12/2014

La Fundació privada Ricard Vicente, de suport econòmic, social i cultural a la Societat Coral l'Aliança, és del del passat 2 de desembre una realitat. 

La Fundació Ricard Vicente, que té l’objectiu de donar suport econòmic, social i cultural a la Societat Coral l’Aliança, està creada per l’actual president Honorari de l’entitat, Ricard Vicente, que ha estat tota la seva vida vinculat al cor, on ha cantat des dels 14 anys.

Vicente també va ser qui va cedir l’espai on hi ha la seu social de l’Aliança i qui va patrocinar el nou monument de Clavé de la plaça de Can Dachs. L’alcaldessa Meritxell Budó ha estat nomenada vocal del Patronat de la Fundació.

La Fundació queda domiciliada al Passeig del Dr. Vich nº 5 compartint l’espai que avui ocupa la Societat Coral l’Aliança. El fundador deixa establert que, únicament en el cas de desaparició de l’entitat coral, els bens de la dotació inicial passarien al Municipi amb l’únic objectiu de ser destinats al foment del cant coral.

Fundació Ricard Vicente
Fundació Ricard Vicente