Dissabte amb activitats per educar en la Salut i la Diversitat Sexual

Última revisió 05-12-2014 11:58
05/12/2014

L’entitat juvenil Projecte Mexcla’t, proposa per dissabte 6 de desembre dos activitats ben diferenciades entre elles, però a la vegada molt relacionades per conscienciar a la societat.

El dissabte al matí, es recuperarà l’activitat PreservaT, que ja van realitzar al 2013 amb una bona acollida i la participació de més d’un centenar de persones. Durant el matí i coincidint que aquesta mateixa setmana s’ha celebrat el Dia Internacional de Lluita contra la Sida, repartiran material informatiu ide conscienciació com preservatius i llacets vermells.

També dins de l’àmbit de la educació sexual, han organitzat, dins el cicle Projecte Arc Iris, la Festa de la Diversitat, a la Sala de Dansa Kuatre, on actuarà el grup de rockabilly Boppin Shakers; Els Boppin estan triomfant molt amb el seu estil a Girona i comencen a promocionar-se a la província de Barcelona.

El concert es realitzarà a les 23.30h i té un cost de 3€ l’entrada, amb consumició inclosa, d’una cervesa o un refresc.

Cartell concert Mexcla't
Cartell concert Mexcla't