Ple del mes de setembre

Última revisió 25-09-2023 15:06
26/09/2023

El ple del mes de setembre tindrà lloc aquest dimecres, dia 27, a les 19 hores, a la sala de plens de l'ajuntament.

El ple es podrà escoltar en directe a través de Ràdio Silenci. Al final, comptarà amb un espai per a preguntes del públic.

Ordre del dia

  1. Donar compte de les resolucions d’alcaldia i dels acords de la Junta de Govern Local des del dia 18 de juliol al 5 de setembre de 2023.
  2. Donar compte del Pla Anual de Control Financer (PACF) de l'exercici 2023.
  3. Donar compte de l'Informe de la Tresoreria relatius a la remissió de dades al Ministeri d'Hisenda de la morositat i període mitjà de pagaments a proveïdors (PMP) del segon trimestre del 2023.
  4. Donar compte de l'informe de la Intervenció relatiu a la remissió de dades al Ministeri d'Hisenda de l'execució del pressupost del segon trimestre del 2023.
  5. Donar compte de l'informe d'Intervenció de data 13/09/2023 referent a la justificació de les aportacions 2023 dels grups municipals.
  6. Donar compte de la providència del Tribunal Suprem d'1 de juny de 2023 per la qual s'acordà la inadmissió a tràmit del recurs de cassació presentat per l'Ajuntament de la Garriga contra la sentència núm 290/2021 dictada el 26 de gener, per la secció 5ª, de la Sala de lo contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de justícia de Catalunya, en el recurs d’apel·lació nº 36/2020
  7. Aprovació de les Bases reguladores de la subvenció per a la concessió d'ajuts de llibres i material escolar per a l'alumnat empadrona a la Garriga i matriculat en centres públics d'educació infantil i primària.
  8. Aprovació de la modificació de l'article 46 del Text refós de l'Acord sobre les Condicions de Treball dels empleats públics de l'Ajuntament de la Garriga i del seu Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació.
  9. Modificació puntual de la Relació de Llocs de Treball per amortitzar un lloc de treball.
  10. Modificació puntual de la Plantilla de personal de l'Ajuntament de la Garriga per l'amortització d'una plaça.
  11. Modificació puntual de la Relació de llocs de treball consistent en la funcionarització de tres llocs de treball.
  12. Modificació puntual de la Plantilla de personal de l'Ajuntament de la Garriga per la funcionarització de tres places.
  13. Ratificació de la Resolució d’alcaldia d’autorització del canvi temporal d’horari de la prestació del servei de neteja viària.
  14. Sol·licitud d'adhesió al contracte centralitzat de serveis de telecomunicacions de la demarcació de Barcelona.
  15. Aprovació del compte general consolidat de l’Ajuntament de la Garriga.
  16. Modificació de crèdit número 2023/32. Modalitat crèdit extraordinari finançat amb baixes de crèdit.
  17. Expedient de modificació de crèdit número 2023/35. Modalitat transferència de crèdit i crèdit extraordinari finançat amb baixes de crèdit.
  18. Rectificació error material consistent en el nom de l'associació beneficiaria de la bonificació del 95% de l'ICIO.
  19. Disposar la baixa voluntària de l'Ajuntament de la Garriga com a membre de ple dret de l'Associació de Municipis i Entitats per a l'Aigua Pública (AMAP).
  20. Modificació del representant municipal en el Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs.
  21. Assignació de les aportacions econòmiques als grups polítics per al mandat 2023-2027.
  22. Aprovació inicial de l'Ordenança derogatòria de l'Ordenança de policia i bon govern.
  23. Constitució de quatre comissions polítiques sectorials del mandat 2023-2027.
  24. Moció que presenta el grup municipal de Junts per la Garriga de suport a l'exconseller Miquel Buch i el sergent Lluís Escolà.
  25. Moció que presenta el grup municipal CUP-AMUNT per penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament fins a la Independència de Catalunya.
  26. Moció que presenta el grup municipal Esquerra Republicana de Catalunya en suport de la declaració de la Rumba Catalana com a patrimoni immaterial de humanitat de la Unesco.
  27. Precs i preguntes dels grups municipals.

Et pot interessar