Excursió a Montserrat

Última revisió 17-03-2022 12:16
18/03/2022

El barri de Montserrat organitza un romiatge a Montserrat en ocasió dels 40 anys de l’arribada de la imatge de la Moreneta al barri.

Aquest 2022, l’associació restaurarà la imatge de la Verge de Montserrat que dóna nom al barri i ha organitzat un autocar per pujar a Montserrat el proper 27 de març. Els veïns, després de participar a la Missa conventual, seran rebuts per l’Abat de Montserrat, el pare Manel Gasch. En tornar cap a la Garriga, la imatge restaurada serà entronitzada de nou a la capelleta.

Els tiquets per a l’excursió es poden adquirir al preu de 10 euros a la carnisseria la Moreneta i a la fleca 158 del Barri de Montserrat.

Història del barri

Corria l’any 1982 quan l’Abat Cassià Maria Just va entregar a un grup de veïns de la Garriga, una talla de la Moreneta. Se li construiria una capelleta al carrer dels Banys, i aquest nou barri al sud de la Garriga, prendria el nom de Barri de Montserrat.

40 anys després, la imatge segueix presidint el barri i donant-ne nom i l’Associació de veïns ha organitzat ininterrompudament la festa a finals d’abril, sent una de les més participades de la població.

Et pot interessar