Digues la teva!

Última revisió 10-03-2021 10:28
10/03/2021

Fins al 31 de març, davant de l'Ajuntament, pots deixar les teves reivindicacions, sentiments, desitjos i pensaments al voltant del Dia de les Dones.

Per fer-ho, només cal que ompliu una de les targetes que trobareu a l'entrada de l'Ajuntament o en altres equipaments municipals com la Biblioteca Núria Albó.

Aquest és només un dels actes que s'han programat durant el mes de març amb motiu del 8M a la Garriga. Una de les activitats que no falta mail és la Mostra d'Art del Dia de les Dones, enguany dedicada a Conxa Sisquella, que ha comptat amb la participació d'una vintena d'artistes. Es pot visitar a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella fins al 28 de març, o virtualment a través d'aquest enllaç.

D'altra banda, el Teatre de la Garriga - El Patronat va acollir el concert de De Lirios, un grup format per sis noies de la Garriga que va oferir una actuació que va donar veu a les dones de tot el món i que va incloure un repertori reivindicatiu format per temes propis i homenatges. El podeu recuperar en aquest enllaç.