Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 87
 • La garriga pel Foment de la Pau 22 de setembre de 2017 El paper de les dones als conflictes armats

  El paper actiu de les dones en la construcció de la pau i la denúncia de la violència de gènere que pateixen durant les guerres és l’eix central de les activitats de la nova edició del cicle La Garriga pel Foment de la Pau.

 • vil·la romana Can Terrers la Garriga 22 de setembre de 2017 Més protecció a la vil·la romana

  Durant aquesta setmana s'han realitzat tasques de manteniment a la vil·la romana de Can Terrers.

 • concentració 20S 21 de setembre de 2017 Un miler de persones es concentren per donar suport a les institucions catalanes

  Un miler de persones es van concentrar, ahir, a la plaça de l'Església per mostrar el seu rebuig a la repressió de l'Estat espanyol i per defensar la democràcia i les institucions catalanes.

 • area de caravanes la garriga 21 de setembre de 2017 Inauguració de l'àrea per a autocaravanes

  La Garriga inaugurarà aquest cap de setmana l'àrea per a caravanes i autocaravanes situada a Can Terrers (a l’altre cantó de la vil·la romana).

 • ajuntament la garriga 20 de setembre de 2017 Concentració en defensa de la democràcia

  Davant els fets esdevinguts aquest matí al nostre país, des de l'Ajuntament de la Garriga us convoquem a la concentració, que es farà avui a les 20 h davant el consistori, per defensar la democràcia, les nostres institucions i el dret a votar.

 • Bicicletada setmana sostenible la garriga 19 de setembre de 2017 Bicicletada popular per a totes les edats

  Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l’Ajuntament organitza la ja tradicional bicicletada popular el proper 24 de setembre.

 • calendari 19 de setembre de 2017 Torna l'Espai de Debat Educatiu

  El proper 25 de setembre s'inicia un nou curs a l'Espai de Debat Educatiu de la Garriga.

 • cartell presentació llibre 18 de setembre de 2017 Presentació del llibre sobre gastronomia local

  L'Auditori de la Garriga acollirà el proper dissabte 23 de setembre la presentació del llibre  La Garriga, una història entre fogons. Receptes que parlen d’un poble , un receptari de cuina popular carregat d’històries de vida de garriguencs i garriguenques explicades a través dels seus plats i les seves maneres de menjar. 

 • Palmera la Garriga 18 de setembre de 2017 Tractament fitosanitari per la plaga del morrut de les palmeres en zones verdes municipals

  El proper divendres 29 de setembre es portarà a terme el quart tractament anual per controlar la plaga del morrut de les palmeres de les zones verdes del municipi.

 • càsting pastorets 18 de setembre de 2017 Càsting per participar als pastorets

  El proper divendres 22 de setembre l'associació Fem Pastorets farà el càsting, d'actors i col·laboradors per l'obra d'aquest Nadal.

 • Sessió Emprenedoria la Garriga 15 de setembre de 2017 Nou taller d’emprenedoria

  El Servei d’Emprenedoria municipal estrena un nou curs amb la sessió “Eines de finançament per projectes d’emprenedoria”, que es farà el 27 de setembre.

 • Raticida mecànic a la Garriga 15 de setembre de 2017 Pioners en l'eliminació de rates

  Seguint amb la política de deixar d'utilitzar productes químics, l'Ajuntament de la Garriga és, des de fa dos anys, un consistori pioner en l'eliminació de rosegadors. 

 • pressupostos participatius 14 de setembre de 2017 Recta final dels pressupostos participatius

  L’Ajuntament convoca tothom a participar a la sessió que es farà el 23 de setembre per prioritzar les propostes ciutadanes que s’han fet arribat per al pressupost 2018.

 • escoleta de teatre 14 de setembre de 2017 Classe oberta per conèixer l'Escoleta de Teatre

  L’Escolta de Teatre de la Garriga, una iniciativa de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, engega un nou curs amb una sessió de portes obertes el proper 21 de setembre.

 • Meritxell Budó 13 de setembre de 2017 L'Alcaldessa demana calma convençuda que l'1O es votarà

  L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, agraeix les mostres de suport rebudes i declara que "davant la resposta desproporcionada de l'Estat, de la judicalització de la democràcia, nosaltres volem traslladar calma i tranquil·litat i el convenciment que l'1 d'octubre anirem a votar".

 • presentació aguas de venganza 13 de setembre de 2017 El drama de les persones que intenten creuar fronteres, en un llibre

  La presentació del llibre de Miguel Pajares 'Aguas de Venganzas', el proper 15 de setembre, marcarà l'inici d'un nou Cicle de la Garriga pel Foment de la Pau, que enguany vol destacar el patiment de les dones a causa dels conflictes armats i la seva participació en la construcció de la pau.

   

 • art 12 de setembre de 2017 L’espectacle Art obre la temporada del Teatre

  El Teatre de la Garriga – El Patronat inaugura el 16 de setembre la seva nova temporada amb l’obra Art, de Yasmina Reza, una comèdia interpretada pels coneguts actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

 • Signatura 12 de setembre de 2017 L’Alcaldessa signa el decret de suport al referèndum

  L’alcaldessa, Meritxell Budó, va signar el 7 de setembre passat, el decret de suport al referèndum.

 • cursos català 8 de setembre de 2017 Inscripcions als cursos de català

  A partir del 12 de setembre es faran proves de nivell de català i inscripcions als cursos que oferirà l’Oficina de Català a través de l’Ajuntament i la Generalitat.

 • temporada teatre la garriga 7 de setembre de 2017 Inici de la nova temporada del Teatre

  El Teatre de la Garriga – El Patronat inaugurarà el 16 de setembre la seva nova temporada amb l’obra Art, de Yasmina Reza, una comèdia sobre l’amistat interpretada pels coneguts actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

 • donació sang la garriga 5 de setembre de 2017 Campanya del Banc de Sang

  El divendres 8 de setembre la unitat mòbil del Banc de Sang s'instal·larà al Centre de Salut de la Garriga de 16 a 21 hores per dur a terme una nova campanya de donació de sang al municipi.

   

 • Verema popular la Garriga 4 de setembre de 2017 3a verema popular de la Garriga

  Un any més la Garriga celebrarà la seva verema popular en una de les vinyes del poble es farà el 16 de setembre.

 • El Garric 160 1 de setembre de 2017 Ja ha sortit El Garric de setembre

  Comencem un nou curs amb el repàs de l'actualitat municipal que, cada mes, podeu trobar a El Garric. 

 • Música nadons la garriga 29 d'agost de 2017 Música en familia

  Després de la bona rebuda de l’activitat "Descoberta Musical” adreçada a infants de 2 a 3 anys,  l’Escola Municipal de Música J. Aymerich  ha decidit engegar el curs “Música en família”.

 • Botiga al carrer la Garriga 28 d'agost de 2017 11a edició de la Botiga al Carrer

  Més d’una cinquantena de comerços i establiments del poble participaran, el proper 3 de setembre, a la Botiga al Carrer.

Pàgina 1 de 87
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37