Aquí podreu trobar totes les notícies, que podeu seleccionar per temes.

Pàgina 1 de 113
 • Capm d'aprenentage 24 de maig de 2019 Segueixen els treballs al camp d’aprenentatge

  Els treballs de creació del futur camp d’aprenentatge de Can Terrers segueixen endavant i, durant el mes d’abril, s’ha finalitzat la construcció de la zona de la necròpolis. La necròpolis serà un dels espais del camp i permetrà conèixer  algunes de les diverses formes d’enterrament que s’han dut a terme al llarg de la història: una tomba antropomorfa, una cista, una tomba de tegulae i una urna d’incineració.

 • Ràdio Silenci 23 de maig de 2019 El 26-M, en directe a Ràdio Silenci

  L’emissora municipal de la Garriga farà el seguiment de la jornada electoral del 26-M, amb un informatiu amb les dades de participació a les 14 h i un programa especial al vespre (i fins ben entrada la nit) per oferir els resultats electorals i analitzar la composició del nou ple municipal. http://www.radiosilenci.cat

 • Xerrada menopausa 23 de maig de 2019 Xerrada sobre la menopausa

  El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) organitza la xerrada “Vida saludable i menopausa”, que es farà el 30 de maig de 17.30 h a 19 h a Can Raspall . L'activitat anirà a càrrec de la Fundació Agrupació, i consistirà en una taula de debat on hi participaran una dietista-nutricionista (Dolors Borau), una doctora especialista en medicina esportiva (Mariona Violan) i una ginecòloga (Edda Marimon).

 • mostra 22 de maig de 2019 Exposició de dibuixos de cases modernistes de la Garriga

  La Torre del Fanal va inaugurar el 17 de maig a passat una exposició de cases modernistes de la Garriga de la pintora del Bages resident a la Garriga, Carme Pecanins.

 • Fem Dansa 22 de maig de 2019 Trobada de Fem Dansa

  El poliesportiu de Can Noguera acollirà el 24 de maig a les 10 h la primera trobada del Projecte Fem Dansa, un projecte impulsat des del centre de Recursos del Vallès Oriental per fomentar l’aprenentatge d’habilitats rítmiques i artístiques entre els infants.

 • festival infancia la garriga 21 de maig de 2019 El Festival de la Infància, molt a prop

  El Festival de la Infància de la Garriga, que va néixer fa quatre anys amb l’objectiu d’incentivar activitats i accions per als nens i nenes del poble, torna els propers 1 i 2 de juny amb moltes més propostes. En la seva 4a edició, la programació del festival comptarà amb diversos espais i, un cop més, oferirà alternatives per a infants de totes les edats.

 • Quercus 20 de maig de 2019 Sorteig de Quercus

  El proper 22 de maig a les 11 h es celebrarà el sorteig per a les places del casal esportiu Quercus 2019 a la Sala de Plens. El sorteig només es farà en el cas que al casal s’hi hagin preinscrit més de 150 infants.

 • 26M 20 de maig de 2019 Les eleccions municipals i europees, diumenge

  Un total de 12254 persones de la Garriga estan cridades a les urnes aquest diumenge 26 de maig amb motiu de les eleccions locals i europees .

 • docs barcelona 17 de maig de 2019 El DocsBarcelona, a la Garriga

  El Cineclub s'ha unit a la programació del DocsBarcelona Aprop i oferirà dos títols del programa general al Bar l'Illot. 

 • dni 17 de maig de 2019 Els dies 12 i 14 de juny, renovació del DNI

  Els dies 12 i 14 de juny, les persones que ho necessitin podran obtenir o renovar-se el DNI a la Garriga.

 • debat electoral 16 de maig de 2019 Debat electoral

  El dimecres 22 de maig a les 20 h, conjuntament amb La Garriga Digital i la Fundació Universitària Martí l’Humà, Ràdio Silenci organitzarà al Teatre de la Garriga – El Patronat un debat electoral obert a tothom. En aquesta taula de debat, els i les alcaldables dels diferents grups polítics debatran sobre les principals temàtiques que afecten el municipi i exposaran el seu projectes.

 • Can Terrers 15 de maig de 2019 Investigar sota les pedres

  Tot aprofitant la transformació de can Terrers en un camp d’aprenentatge per entendre la presència romana a la Garriga fa 2000 anys, el Centre de Visitants ha programat l’activitat familiar “Investiga sota les pedres”.

 • Ajuts llibres i material 15 de maig de 2019 Ajuts de llibres, material escolar i de menjador

  Fins al 31 de maig es poden sol·licitar els ajuts de llibres i material escolar per al curs 2019-2020. S’adrecen a alumnat empadronat a la Garriga i matriculat en centres públic, privats o concertats del municipi i que es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica. Tota la informació sobre la documentació que cal presentar i els tràmits corresponents es pot consultar aquí .

 • Ràdio Silenci 14 de maig de 2019 La campanya electoral, a Ràdio Silenci

  Ràdio Silenci oferirà una programació especial per donar cobertura a la campanya electoral i les eleccions municipals del proper 26 de maig. L'emissora municipal de la Garriga entrevistarà de dilluns a divendres, a les 13 h, els i les alcaldables de les diverses candidatures que es presenten als comicis.

 • Santa Rita 14 de maig de 2019 Festa del barri de Santa Rita

  Els dies 18 i 19 de maig el barri de Santa Rita celebra la seva festa amb un programa que comptarà amb un sopar de germanor i un espectacle musical de Remember Show a la placeta de Santa Isabel, dissabte al vespre.

 • Transhumància 13 de maig de 2019 Nova edició de la ruta de la transhumància

  Per segon any consecutiu, l’Associació Agrària de la Garriga, en col·laboració amb l’Ajuntament, organitza l’activitat “Anem de transhumància amb el ramat de Can Nualart”, una proposta que forma part del projecte Arrela’t. La ruta, que es farà diumenge 19 de maig, s’adreça a un públic de totes edats i vol donar a conèixer una activitat ramadera històrica que encara, a dia d’avui, segueix activa.

 • Ajuts de lloguer 13 de maig de 2019 Ajuts per al  lloguer

  L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha publicat la convocatòria d’aquest any dels ajuts per al pagament del lloguer. Els ajuts poden demanar-los aquelles persones que tenen dificultats per pagar el seu lloguer. Malgrat ser de la Generalitat, es tramiten a l’Ajuntament. El termini per sol·licitar-los acaba el proper 7 de juny.

 • Clara Peya 10 de maig de 2019 Clara Peya qüestiona l’amor romàntic

  Amb motiu del Dia contra la LGTBIfòbia, la pianista i compositora Clara Peya presentarà el seu últim treball, Estómac (Satélite K, 2018) al Teatre de la Garriga. Serà dissabte 18 de maig a les 20 h i les entrades ja són a la venda a   www.teatrelagariga.cat .  
   

 • Colònies gent gran 10 de maig de 2019 Colònies per a la Gent Gran

  Ja són obertes les inscripcions de les Colònies per a la Gent Gran que organitza l’Asil Hospital de la Garriga, en col·laboració amb l’Ajuntament. El preu per persona és de 190 euros i cal inscriure’s al mateix Asil (Doma, 18).

 • garrimusic 9 de maig de 2019 1a edició del Garrimusic

  L’Auditori de l’Escola Municipal de Música serà l’escenari on actuaran el grups  de joves que s’han presentat a la primera edició del Garrimusic, un concurs per identificar i donar suport a incitatives musicals de joves del poble i la comarca. El concert on els grups participants podran mostrar el seu talent es farà dissabte 11 de maig a les 20 h i serà obert a tothom.

 • Casal de lleure 9 de maig de 2019 Inscripcions als casals municipals d’estiu

  Les persones interessades a apuntar els seus infants al casal de lleure i al casal multiesportiu de l’Ajuntament, que es desenvoluparan del 25 de juny al 2 d’agost, tenen una cita el proper 15 de maig a l’escola Puiggraciós, on es celebrarà una reunió informativa.

 • Formació violències 8 de maig de 2019 Formació sobre violències sexuals als espais d'oci

  L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament organitza la formació “Abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci”, adreçada a totes aquelles persones sensibilitzades amb aquesta temàtica i, especialment, a aquelles que vulguin ser agents actius en la prevenció d’aquest tipus de violències masclistes i participar al protocol que s’activarà durant la Festa Major.

 • Històries ocultes Rosanes 7 de maig de 2019 Històries ocultes de Rosanes

  El proper 12 de maig tothom qui ho vulgui té l’oportunitat de descobrir els secrets del camp d’aviació de Rosanes en una activitat inèdita. Es tracta de l’activitat “Històries ocultes del camp d’aviació de Rosanes”.  

 • Vot per correu 7 de maig de 2019 Vot per correu, fins al 16 de maig

  El termini de sol·licitud del vot per correu per a les eleccions municipals i europees i finalitza el 16 de maig, i la data límit per enviar el vot és fins al 22 de maig.

  Per demanar el vot per correu cal adreçar-se a les oficines de correus per aconseguir l'únic formulari vàlid per les convocatòries, on s'ha d'especificar a quin procés electoral es demana el vot per correu i en quin domicili es vol rebre la documentació per votar.

 • Laika 6 de maig de 2019 Laika, espectacle familiar

  La història de la primera gossa astronauta s’aproparà al públic infantil el proper 12 de maig a les 17.30 al Teatre de la Garriga, amb l’espectacle Laika . L’obra, de la companyia Txirriquiteula Teatre, ha rebut el premi a la millor escenografia i premi del jurat infantil de la Fira de Titelles de Lleida 2018. 

Pàgina 1 de 113
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37
Darrera actualització: 28.06.2017 | 17:37