Els treballs del Petit EMAD, exposats

Última revisió 13-05-2024 11:54
15/05/2024

La sala Andreu Dameson i Aspa recull les obres de l'alumnat dels tallers artístics per a infants i joves de l'EMAD.

L'exposició "La llum", inaugurada divendres 10 de maig, recull els treballs del curs 2023-24 del Petit EMAD, el taller d’art per a infants i joves de l’EMAD de la Garriga.

L’exposició es podrà visitar fins al 19 de maig, divendres i dissabte de 17.30 a 20.30 hores, i diumenge d’11 a 14 hores.

L’objectiu del Petit EMAD és contribuir al desenvolupament integral dels nens, nenes i joves a partir de l’expressió plàstica, potenciant la seva creativitat i llibertat expressiva.

Les activitats estan dissenyades en funció de l’edat dels infants i els seus interessos. Els més petits fan les primeres descobertes i experimentacions amb els materials. A mesura que creixen se’ls va introduint en l’aprenentatge de tècniques plàstiques més complexes que afavoreixen la capacitat d’observació i són vehicle per a expressar la seva imaginació. Finalment, amb els més grans es potencia l’autonomia i la proposta de projectes propis. També se’ls guia durant el desenvolupament a partir de les tècniques artístiques adients a cada projecte.

L’aprenentatge es desenvolupa en un ambient agradable i motivador que valora de manera positiva els progressos dels infants mentre aprenen tècniques com el modelatge amb fang, el dibuix amb grafit i carbonet, la pintura amb témperes i aquarel·les, les construccions a partir de materials de reciclatge… i procediments més experimentals que els porten a fer descobertes inesperades.