Ban d'Alcaldia sobre les revetlles

Última revisió 22-06-2022 14:25
22/06/2022

Davant les circumstàncies climàtiques i l'elevat risc d'incendi en zones forestals, l'Ajuntament de la Garriga ha emès un ban municipal informant de la prohibició de fer fogueres i llençar coets.

El text del ban és el següent:

Benvolguda conciutadana, benvolgut conciutadà,

La celebració de les revetlles d’aquest estiu és a prop. Aquest any, hem de ser més curosos que mai pel risc d’incendi associat a l’ús de petards, coets i fogueres. Les circumstàncies climàtiques son molt adverses.

En aquest sentit l’Ajuntament recorda que en el nostre municipi no hi ha cap lloc que estigui situat a més de 500 metres de terrenys forestals.

Per aquest motiu i amb l’objectiu d’evitar qualsevol risc d’incendi, es demana a les veïnes i veïns que compleixin la normativa següent:

  • Prohibides les fogueres, el llançament de coets, petards voladors, fonts de categoria III i globus en cap indret del terme municipal de la Garriga fins el dia 15 de setembre (fi del període d’alt risc d’incendi).

Des de l’Ajuntament us demanem responsabilitat i que seguiu en tot moment els consells per a la celebració de revetlles promoguts pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i ateneu en tot moment els requeriments que la Policia Local us pugui fer.

Necessitem de la vostra col·laboració, solidaritat i responsabilitat perquè les mesures més amunt esmentades siguin plenament efectives.

Bona Revetlla i bon estiu!