Arrenca una temporada de música, teatre i espectacles familiars

Última revisió 14-09-2023 17:05
19/09/2023

El Teatre de la Garriga - El Patronat programa concerts i espectacles amb artistes de primer nivell.

La temporada arrenca amb el concert de Laura Garriga qui, acompanyada d’una banda de músics, presenta el seu primer EP de cançons pròpies titulat Parla’m de tu, publicat al mes juny d’enguany, una barreja de pop, soul, rock i folk en llengua catalana.

Ja a l'octubre, el dia 1, Inspira teatre presenta Sotabosc, la vida sota els arbres, un espectacle familiar recomanat per a infants de 0 a 5 anys que ens ensenyarà els tresors amagats del món encantat que és el bosc.

La primera representació musical que acollirà el teatre serà Metamorfosi, un espectacle singular de Jorge Da Rocha entre l’acústica i l’electrònica, carregat d’originalitat, sensibilitat i de reflexions sobre el món actual on vivim. 

Grans noms de l'escena catalana

A mitjans de novembre, Pere Arquillué omplirà l'escenari amb El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, un monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets. Un exercici teatral per no perdre's.

Durant les festes de Nadal, com no pot ser d'altra manera, Els Pastorets de la Garriga tornaran al teatre.

I ja al gener de 2024, arriba Conspiranoia, amb Eduard Farel·lo, una comèdia dramàtica de Marc Angelet i Jordi Casanovas en què uns amics intervenen a una amiga que creu que la terra és plana. Les preguntes portaran els personatges a descobrir trets de la seva personalitat que mai abans s’havien imaginat tenir.

Entrades a www.teatrelagarriga.cat.