Dissabte de Festa Major

-A les 10 h, a la plaça del Silenci

PEDALADA POPULAR. Recorregut: plaça del Silenci, El Passeig, plaça Narcisa Freixas, Can Terrers, polígon, carrer  Vulcà, carretera de l’Ametlla, carretera Nova, pont de la Doma fins a les Piscines La Garriga. És obligatori l’ús del casc. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Col·labora: Pedalem La Garriga

 

-De 10.30 h a 13.30 h, al bosc de Malhivern

  • LASER TAG. Joc esportiu que simula un combat. Qui juga disposa d’una pistola làser amb l’objectiu de disparar al dispositiu del receptor rival.â?? Inscripcions a: festamajorlagarriga@gmail.com fins al 25 de juliol, o fins a esgotar les places. Activitat + 8 anys.
  • CIRCUIT AVENTURA. Circuit per a persones aventureres amb 9 torres i 12 ponts units entre ells amb xarxes, cordes… t’atreveixes?. Activitat + 6 anys.

 

-De 10.30 h a 13.30 h, a l’aparcament de les Piscines

  • LA XARRANCA: ESPAI PER A BEBÈS I PACK DE JOCS. Els infants de 0 a 3 anys s’endinsaran en una bombolla de sensacions formada per 15  plafons/jocs de 7 m de diàmetre de terra tou pensat exclusivament per a ells i elles. 
  • ACTIVITATS REFRESCANTS. Inflables d’aigua per a nens i nenes fins a 10 anys i piscines petites per a infants fins a 2 anys. 

 

-A les 12 h, a Can Luna

VERMUT KM 0. Podràs gaudir d’una estona de relaxament a l’espai de Can Luna. Gaudeix dels productes de proximitat acompanyats per un DJ, en un espai de descans. Volem que coneguis productes de proximitat amb música de fons.

Col·labora: Projecte Mexcla’t. Patrocina: Raimaber Fluid Tech SL

 

-A les 13 h, a l’Auditori

CONCERT VERMUT GRALLARRIGA. Repassarem el repertori més remarcable de la història de l’instrument, passant de peces vuitcentistes als últims temes actuals. Uneix-te als ballables a ritme de pasdoble, vals-jota i polca!

Col·labora: Caprabo.  Patrocina: Envernissats R. Vila SL

 

Espai El Passeig

Vine a gaudir de les activitats familiars!

De 18 h a 21 h

  • LUDIESPAI. Jocs del passat, populars i d’altres països construits en tamany XXL. Aquests jocs estan fets amb fustes naturals i pintures ecològiques, i pensats perquè hi jugui tota la família. Activitat + 4 anys.
  • BABY CAMPAMENT I REFUGI. Un espai de joc en família per a reconnectar amb la natura. Activitat 0 a 3 anys. Patrocina: Incic SL
  • TALLER DE MAQUILLATGE. Col·labora: Espai Jove
  • TALLER DE MANUALITATS ESTIUENQUES. Vine a construir diferents instruments musicals per donar la benvinguda a la Festa Major!  Activitat per a totes les edats.
  • TALLER CIM PROJECT: Vine a conèixer els nostres valors i la nostra manera de fer i pensar en fer muntanya. Activitat oberta a tothom, qualsevol franja d’edat i condició física. Podràs conèixer com funciona la nostra cadira jöelleteCol·labora: Cim Project
  • CIRCUIT D’HABILITAT AMB BICICLETA. Fins a les 20 h posa a prova la teva habilitat amb la bicicleta i vine a esquivar obstacles  diversos! És obligatori l’ús del casc.  Activitat de 4 a 12 anys (recomanable portar bicicleta sense rodetes)Col·labora: Club Ciclista La Garriga. Patrocina: Health Factory SCP

 

-De 17.30 h a 20.30 h, al bosc de Malhivern

LASER TAG. Joc esportiu que simula un combat. Qui juga disposa d’una pistola làser amb l’objectiu de disparar al dispositiu del receptor rival. Inscripcions a: festamajorlagarriga@gmail.com fins al 25 de juliol, o fins a esgotar les places. Activitat + 8 anys.

 

-A les 18.30 h, a la plaça del Silenci

FESTEJOS D’ENTRE TERRES. Proposta musical World Music de caràcter festiu. Un viatge sonor per diversos vessants  culturals mediterranis, amb cançons tradicionals i composicions pròpies. La banda OMβRA abraça melodies i lletres andaluses, sefardites, gregues, armènies i àrabs, amanides seguint el corrent del jazz mediterrani.

 

-A partir de les 19 h, al barri de Santa Rita

RITA FOOD & MUSIC ORÍGENS. Veniu a gaudir d’activitats de petit format: jam session, karaoke, sopar i música de proximitat.

Col·labora: Associació Barri Santa Rita, Can Badilch, Can Xela i Cafè Margarit

 

-De 19 h a 20.30 h, a l'església de la Doma

DESPERTA HOLMES! EL CAS DE LA DOMA...! Activitat + 8 anys. Cal reserva prèvia: A l’apartat agenda de la pàgina web www.visitalagarriga.cat, enviant un correu a info@visitalagarriga.cat o bé trucant al telèfon 610 477 823.

Col·labora: El Centre de Visitants de la Garriga

 

-A les 19 h, al Teatre de la Garriga - El Patronat

MOONLIGHT SERENADE. Moonlight Serenade, un cabaret divertit i absurd, poètic i màgic, existencialista, únic i  reivindicatiu… Un cabaret llunàtic!

Preu: 6 €. Compra d'entrades a: www.teatrelagarriga.cat

 

-A les 19 h, a la plaça de l’Església

BALLADA DE SARDANES AMB LA COBLA JOVENÍVOLA DE SABADELL

 

-A les 19.30 h, a la plaça Can Dachs

A RIENDA SUELTA

(espectacle en procés de creació)

Espectacle de carrer de la Cia. Du’K’tO per a tots els públics.

 

-A les 20.30 h, al carrer Mil·lenari de Catalunya (Ca n’Illa)

41ena CURSA POPULAR DE LA GARRIGA

Sortida i arribada a l’Avinguda Mil·lenari de Catalunya (polígon de Ca n’Illa, darrere de l’escola Giroi). Distància: 4 km aproximadament.

Inscripcions prèvies a: www.championchip.cat fins al dijous 27 de juliol. Es constarà a la llista de classificació (tant si es té xip propi com si no).

Inscripcions el mateix dia de la cursa: Al poliesportiu de Ca n'Illa. Si no es té xip groc propi, no es constarà a la llista de classificació.

Preu: 2,5 €

Col·labora: Club d’Atletisme les Tortugues

 

-De 20.30 h a 22.30 h, a Can Luna

QueezLaGarriga

Nova edició del concurs de preguntes i respostes per equips! Gaudeix d’una nova edició del  trivial per equips de la Garriga! Forma un equip de quatre persones i ves entrenant! Selecciona  bé el teu equip perquè tindràs preguntes de tota mena! Ballarem, riurem i ens ho passarem genial. Tindrem servei de bar amb sopar a preus populars! Tots els equips tindran un obsequi final, així que no et perdis el Queez la Garriga!

Inscripcions a: projectemexclat@gmail.com fins al 6 de juliol, o fins a esgotar les places.

Col·labora: Projecte Mexcla’t i En Escena

 

-A les 21 h, a la pista núm. 1

HAVANERES I ROM CREMAT AMB ELS BERNATS PESCAIRES DEL CONGOST

Col·labora: Coral Ariadna. Patrocina: Excavacions i Transports Segú, SL

 

-A les 21.30 h, a la plaça de l'Església

CORREFOC COLLA INFANTIL. Per a nens i nenes de 8 a 16 anys. Caldrà anar acompanyat d'una persona responsable.

Recorregut: plaça de l'Església, Dr. Vich, c. Nostra Senyora de la Salut, c. Figueral, c. Banys i plaça de Can Dachs. Colla convidada: Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai

Col·labora: ACR Front Diabòlic de la Garriga

 

-A les 21.45 h, a la plaça del Silenci

BALLADA SWING. La Màquina del Swing és una formació musical que neix a la Garriga l'any 2006. Actualment,  està integrada per vint músics de la comarca i dirigida pel mestre Josep Gomariz. El seu  repertori consta d'estàndards de jazz i temes actuals arranjats per a big band.

Col·labora: La Màquina del Swing i Ball a la Carta

 

Espais Nit la Doma

A partir de les 21 h passeu per l’espai gastronòmic «Doma food and drink», i feu un mos a les propostes gastronòmiques de proximitat amb família i amistats.

 

-A les 23 h

COCODRIL CLUB amb ALBERT MALLA

Seguidament,

FLAVO & FRIENDS DJ SET

 

29/07/2023
Hora inici 10:00

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-07-2023 12:45