Divendres de Festa Major

-A les 17.30 h, a les Piscines la Garriga

BODYPUMP: Entrenament on es treballen els principals grups musculars, que permet millorar la força i la resistència.

-A les 18.30 h,

BODYCOMBAT: Entrenament cardiovascular inspirat en les arts marcials, amb moviments que provenen del karate, la boxa, el taekwondo, el tai chi i el muay thai. Busca definir i tonificar la musculatura, millorar la força, la resistència muscular i millorar la coordinació.

Inscripcions al propi centre. Per reservar plaça truqueu al 938 612 082 el dia abans de l’activitat.

Col·labora: Ègora la Garriga

 

Espai El Passeig

-De 18 h a 21,

  • TELL DE FUSTA. ESPAI DE JOC I D’EXPERIMENTACIÓ PER A PRIMERA INFÀNCIA: Espais de psicomotricitat, de construcció, de concentració i espai nadons. Activitat 0 a 3 anys. Patrocina: RC Coemmo SL  
  • ORKESTRÒNIA: Instal·lació interactiva amb instruments musicals de creació pròpia fets amb materials recuperats. Activitat + 10 anys.
  • JOCS TRADICIONALS D’AMBIENT RURAL: Jocs enfocats en el món rural, el món de la pagesia, del pastoreig i del camp. Activitat + 4 anys.
  • TALLER DE CAPGROSSOS AMB LA COLLA DE GEGANTERS I GRALLERS DE LA GARRIGA. Col·labora: Colla de Geganters i Grallers de la Garriga
  • TALLER EL POT DE LA CALMA DEL FAR: Veniu a construir un pot de la calma! Taller artístic on els infants del poble, a més de gaudir d’una activitat artística, obtindran un recurs per a la gestió de l’estrès amb les instruccions corresponents. Col·labora: Associació el Far i Club Social el Far
  • TALLER DE MANUALITATS ESTIUENQUES: Vine a construir diferents instruments musicals per donar la benvinguda a la Festa Major! Activitat per a totes les edats.
  • TALLER I BALLADA DE DANSES DEL MÓN. Col·labora: Passaltpas
  • TALLER DE MAQUILLATGE. Col·labora: Espai Jove

 

-A les 18 h, al passeig dels Til·lers

BALLADA DE SARDANES AMB L’ORQUESTRA MONTGRINS

Col·labora: Agrupació Sardanista de la Garriga

 

-A les 18.30 h, a l’aparcament de les Piscines

HOLI FM: Tornem a omplir la Festa Major de colors amb la Festa Holi! Una festa familiar per tacar-nos i  fer gresca! Recomanacions: portar roba còmoda i elements per protegir cabells i ulls.

Col·labora: Projecte Mexcla’t. Patrocina: StilRicart SL

 

-A les 19 h, al Castell de Rosanes

ITINERARI GUIAT ROSANES: Itinerari que recorre els més de 2 km de distància que ocupaven les instal·lacions de l’aeròdrom militar de Rosanes. Es visiten algunes de les instal·lacions que encara resten dempeus. Punt de sortida: Castell de Rosanes. Cal reserva prèvia: A l’apartat agenda de la pàgina web www.visitalagarriga.cat, enviant un correu a info@visitalagarriga.cat o bé trucant al telèfon 610 477 823.

Col·labora: El Centre de Visitants de la Garriga

 

-A les 19.30 h, a la plaça de l’Església

CONCERT DE FESTA MAJOR AMB L’ORQUESTRA MONTGRINS

Col·labora: Agrupació Sardanista de la Garriga

 

-A les 21.30 h, al carrer de la Doma

PUJADA A SANT CRISTÒFOL: Anima’t a fer la cronoescalada nocturna a Sant Cristòfol! Sortida: 21.30 h al carrer la Doma (plaça Can Dachs). Preu: 5 €. Inclou entrepà i beguda. Inscripcions prèvies a: www.dsport.cat. Activitat per a majors de 8 anys. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta. És obligatori l'ús del casc i portar llum a la bicicleta.

Col·labora: Club Ciclista la Garriga

 

-A les 21.30 h, a la plaça Can Dachs

SOPAR DE FESTA MAJOR: Menú: meló amb pernil, pollastre al forn amb xips, amanida completa al mig de la taula, pa, postres i cafè. Preu: 15 €. A la venda a partir del 17 i fins al 25 de juliol (ambdós inclosos) a l’Origo, a Can Baldich i a la  Perruqueria Bel. Pagament en efectiu.

Col·labora: Unió Esportiva Hoquei la Garriga

 

-A les 21.30 h, al Teatre de la Garriga - El Patronat

CONCERT GOSPEL JOY LA GARRIGA: Concert de música amb el cor Gospel Joy La Garriga acompanyat d’una banda de 7 músics garriguencs dirigits pel músic i productor Iñaki Marquiegui. El concert és per a tots els públics. Invitacions a: www.teatrelagarriga.cat

Patrocina: Linde Wiemann SA

 

-A les 22 h, a Can Luna

CINEMA A LA FRESCA: LA ODISEA DE LOS GILES: Comèdia dramàtica de coproducció argentina-espanyola. En l’època del Corralito, a  l’Argentina, els vilatans d’un petit poble argentí uneixen forces per a recuperar els diners que els va estafar un advocat corrupte. Pel·lícula apta per a tots els públics. 116 minuts.

Col·labora: Cineclub la Garriga

 

-A la mitjanit, a la plaça de l’Església

BALL DE FESTA MAJOR AMB L’ORQUESTRA MONTGRINS

Col·labora: Agrupació Sardanista de la Garriga

 

Espais Nit la Doma

-A partir de les 21 h passeu per l’espai gastronòmic «Doma food and drink», i feu un mos a les propostes gastronòmiques de proximitat amb família i amistats.

-A partir de les 23 h

  • LOS NIÑOS DEL BALCÓN
  • GERTRUDIS
  • EL MUCHACHO Y LOS SOBRINOS
  • DJ ALBERT SONDER
28/07/2023
Hora inici 17:30

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-07-2023 12:47