Dijous de Festa Major

-A les 19.30 h, a Can Raspall

SEGUICI D’INICI DE FESTA MAJOR

Obrim la Festa Major amb un seguici inaugural amb la participació de les colles de Diables, Nans, Gegants i Ball de cintes. Recorreran els carrers del centre del poble anunciant l’arribada de la Festa Major.

Col·labora: Federació l’Enramada

 

-A les 20.15 h, a la plaça de l’Església

PREGÓ DE FESTA MAJOR

 

-A les 20.45 h, a la plaça de l’Església

BALLS DE FESTA MAJOR. Balls de lluïment de les diferents colles de cultura popular.

Col·labora: Federació l’Enramada

 

A les 21.45 h, a la plaça de l’Església

VERSOTS. Parlaments a càrrec del Front Diabòlic de la Garriga.

Col·labora: ACR Front Diabòlic de la Garriga Patrocina: Estudi Nualart

 

-A les 22 h, al Teatre de la Garriga - El Patronat

VIATGE PER LA MÚSICA POPULAR DE LA MEDITERRÀNIA.Concert d’una hora de durada amb instruments de corda polsada (mandolines, llauÌ?ts,  bandúrries, guitarres, etc.) amb peces del folklore català, italià, balcànic, grec...

Invitacions a: www.teatrelagarriga.cat

Col·labora: Rondalla Puiggraciós

 

-A les 22.15 h, al Passeig Dr. Vich

CORREFOC. Recorregut: Dr. Vich, plaça de les Oliveres, passeig dels Til·lers, c. Calàbria, c. St. Ramon, c. Can Xic Corder, passeig dels Til·lers, c. Nostra Senyora de la Salut, c. Figueral, c. Banys, plaça de Can Dachs.

En cas de ser menor, caldrà anar acompanyat de la persona tutora legal o responsable. Colla convidada: Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai

Col·labora: ACR Front Diabòlic de la Garriga

 

Seguidament, a la plaça Can Dachs

CORREAIGUA AMB ELS GROOVE DJ’s. En acabar el Correfoc, i si teniu calor, no us perdeu el Correaigua per continuar la festa en remull! I a més, i per a totes les edats, els GROOVE DJ, de l’Espai Jove, us animen a venir a la plaça a gaudir d’un bon ambient al ritme de funky, techno, reggaeton i molt més!

Col·labora: Protecció Civil

 

-A les 23.45 h, a la plaça de l’Església

ELS IMBÈCILS. Grup musical de la Garriga no apte per a “rumbers” o avorrits, amics de Can Calces i Bourbon Street, que fa versions i recupera temes dels anys 80 i 90 amb un toc personal i festiu, fent que cada actuació tingui com a resultat una festa col·lectiva on tothom participa i torna a gaudir de vells èxits. Amb un ampli repertori de cançons amb diferents estils com el POP, ROCK, FUNKY, BLUES, SWING I REGGAE on fan participar el públic en cada actuació.

 

-A la 1.15 h, a la plaça de l’Església

LA MOSKA BAND. Grup format per persones de diferents indrets de Catalunya. Inquietes i influenciades per una bona part del sector musical del país, busquen arribar lluny amb aquest projecte. Combinant el Reggae, l’Ska i el Drum&Bass, esperen que tots aquells que escoltin la seva música els  acompanyin en les parts més rebels, alegres i melancòliques de la seva vida!

 

Espais Nit la Doma

A partir de les 21 h passeu per l’espai gastronòmic «Doma food and drink», i feu un mos a les propostes gastronòmiques de proximitat amb família i amistats.

 

A la mitjanit,

FESTA FLAIX

Flaixbac torna per la porta gran. El dijous de Festa Major ens retrobarem per ballar els millors èxits amb en Carles Pérez DJ, el Gran Germán i l’Andreu Presas DJ.

Una festa plena de sorpreses i amb marxandatge oficial de Flaixbac!

 

Seguidament,

DJ LOR-K I DJ GRAW. Dos joves que s’han unit per poder participar en aquest projecte. Vine a gaudir d’una proposta  diferent i innovadora als escenaris de la Garriga!

 

 

27/07/2023
Hora inici 19:30

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-07-2023 12:49