Corpus 2022

8 h.  Matinades pels carrers on s’hi confeccionen catifes amb el grup de grallers Grallarriga. 

De les 8 h. fins al migdia. Confecció de catifes i de l’Ou com Balla a la Plaça de l’Església, C. del Centre, la Doma, Sant Francesc, Ctra. de l’Ametlla, Banys, Samalús, Plaça Santa Isabel, Nostra Senyora de la Salut, Plaça de les Oliveres, Calàbria, Cardedeu, Sant Ramon, Negociant.

De 11 a 14 i de 17 a 19h. Portes obertes i visites al Patrimoni de la Garriga: Can Raspall,  Refugi Antiaeri de l’estació, Fundació Maurí, Jardí Casa Barbey i Església de La Doma.

12 h. Diada castellera de Corpus a la Plaça Can Dachs. A càrrec dels Xics de Granollers i les colles convidades dels Esperxats de l'Estany i Castellers del Poble Sec.

12:15 h. Passejada oficial de les autoritats.

12:30 h Ball de l’Ou com Balla a la Plaça de l’Església. Interpretació de la peça “L’Ou com Balla” de Ruben Salvador a càrrec de Grallarriga.

17:45 h Tradicional ballada de sardanes a la Plaça Can Dachs amb la cobla Ciutat de Terrassa.

Seguidament, Balls de Corpus a la Plaça Can Dachs. Interpretació del Ball de Cintes de la Garriga i ballets a càrrec de La Garriga Balla. Els grallers “Els Quatrevents” acompanyaran les ballades dels entremesos del seguici.

19 h Repicada general de campanes.                                                                                                                    

19:30h Ofici Solemne de Corpus amb la participació de l’Escolania Parroquial de Sant Esteve.

Seguidament, Processó de Corpus pels carrers encatifats encapçalada pel seguici festiu de la Garriga integrat pel Ball de Diables, el Ball de Nans, el Ball de Gegants, el Ball de Cintes i els Grallers obrint pas a la comitiva religiosa. Participació de la Cobla Ciutat de Terrassa i l’Escolania Parroquial.

En acabar, Lluïment final del seguici festiu a la plaça de l’Església.

Clavellada de fi de festa.

19/06/2022
Hora inici 08:00
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-06-2022 15:57