IX Jornades Modernistes de la Garriga

Última revisió 05-10-2020 11:57
02/10/2020

Les jornades tindran aquest any un format més reduït, i caldrà fer una reserva prèvia de les places per participar-hi, que seran limitades.

Es celebraran del 10 al 12 d'octubre. Entre les activitats previstes, totes elles gratuïtes, es farà la visita teatralitzada “Fi de festa. La societat modernista amb ulls de dona”, als Jardins de Can Barbey, on a través de diversos personatges el públic descobrirà les mirades de diferents dones de l’època.

També s’han programat la visites “El modernisme de la burgesia” i “El modernisme popular”, que permeten endinsar-se en la transformació que va patir la Garriga arran de l’arribada de la burgesia barcelonina.

 Altres propostes seran la visita “L’esclat de l’oci nocturn a la Garriga”, que inclourà un còctel per a assistents, i l’activitat “Escape modernista: l’última cançó de Narcisa Freixas”, un joc en equips per a públic adult i famílies amb adolescents.

Se seguiran totes les mesures de seguretat establertes. Cal reservar les places i fer les inscripcions corresponents a info@visitalagarriga.cat i al telèfon 610477823.

Consulta tota la programació de les Jornades Modernistes de la Garriga aquí.