Activitats paral·leles a la Mostra Col·lectiva d'Art

Última revisió 13-03-2014 13:00
13/03/2014

Dues xerrades divendres 14 i un taller i un espectacle de dansa dissabte 15, són les primeres activitats paral·leles que s'han programat al voltant de la Mostra Col·lectiva d'Art.

Divendres 14 de març, a les 19.30 h, es projectarà el documental “Dones migrants de la muntanya de Guerrero (Mèxic)”  i posteriorment es farà un col·loqui à càrrec de Teresa Niubó. La sessió es completarà amb la xerrada “Reflexions sobre l’avortament des de l’àmbit social, professional i quotidià” a càrrec de Rosa Jardí, llevadora.

I dissabte 15 es farà un espectacle de dansa l'escola de Dansa DISSET i un taller d'il·lustració adreçat a infants a càrrec de Judit Navarro i Mariona Casas

A la Mostra Col·lectiva d’Art, que es fa amb motiu del Dia Internacional de les Dones, més d’una vintena d’artistes reflexionen al voltant del cos de les dones. Aglutinant punts de vista heterogenis i expressivitats diverses, les artistes reflexionen al voltant del cos que canvia, el que estima, el que és font d’inspiració....

La mostra es va inaugurar el dia 7 de març a les 20 h i es podrà visitar fins al diumenge 23. A part d'aquestes activitats se n'hi faran d'altres com un taller sobre cos a càrrec de l’antropòloga i experta en polítiques de gènere, Clara Dachs (dia 21).