Activitats pel foment de la Pau

Última revisió 28-06-2017 11:57
15/09/2016

Dins el cicle La Garriga pel foment de la Pau que organitza l’Ajuntament, aquest setembre es duran a terme diverses activitats que tindran com a fil conductor les persones refugiades.

Un de les propostes per aquest mes és una exposició sobre població refugiada que s’inaugurarà amb una xerrada el 19 de setembre a les 20 hores a la Torre del Fanal. 

Una altra de les activitats es farà el 23 de setembre a la Torre del Fanal i, sota el títol On pares, Josefina?, consistirà en una taula rodona on hi intervindran testimonis de la Guerra a la Garriga. 

El dissabte 24 al matí es faran visites teatralitzades al Refugi Antiaeri (cal fer una inscripció prèvia al telèfon 610 47 78 23 o a info@visitalagarriga.cat), i el dijous 29 es presentarà el Diccionari de la Pau, la Guerra i el Desarmament a la Biblioteca. La presentació d’aquest treball, on es farà un debat sobre la pau, comptarà amb la presència de l’economista Arcadi Oliveres i una de les autores.

Les activitats de La Garriga pel Foment de la Pau se celebraran fins al desembre, coincidint amb la commemoració del bombardeig de 1939. 

Cartell foment per la pau
Cartell foment per la pau

Et pot interessar