Curs de formació en redacció de textos interpretatius

Última revisió 28-06-2017 12:10
27/07/2016

L’Ajuntament organitzat un curs de formació en redacció de textos interpretatius. El curs tindrà una durada de 20 hores, repartides en els matins i les tardes dels dies 26 i 27 i el matí del 28 d’octubre de 2016 i es farà a Can Raspall. 

Serà impartit per un dels professionals més reconeguts de la disciplina de l’Estat espanyol, Alberto Jiménez, expresident de l’Asociación para la Interpretación del Patrimonio, coordinador del Seminario de Interpretación del Patrimonio Natural y Cultural i soci de la Sociedad de Educación Ambiental Ostadar.

El curs s’adreça a persones vinculades al turisme, el patrimoni, el medi ambient i la promoció econòmica; a persones que s’estiguin formant en aquests àmbits, i, en general, a la població que hi estigui interessada. Les inscripcions s’obriran el dia 12 de setembre i tota la informació es podrà consultar a www.visitalagarriga.cat.

Aquest curs s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per projectes innovadors a l’entorn del patrimoni i de la seva posada en valor.