Resultats del procés participatiu de Can Luna

Última revisió 05-07-2016 09:31
05/07/2016

Diumenge 3 de juliol, dins la Fira d'Entitats de la Garriga, es va fer la sessió de retorn del procés participatiu per definir els usos de Can Luna i les característiques de la seva futura Sala Polivalent. 

Una cinquanena de persones van assisitir a l'acte de presentació dels resultats obtinguts, que l'empresa IdeesSocial Design ha treballat i agrupat i ha inclòs en un informe final. Durant tots el procés hi han participat 77 persones (29 d'elles representant entitats) i s'han recollit 216 butlletes.

La sala polivalent, un bar amb cuina com a punt de trobada i una sala d'exposicions són les principals propostes per a l'equipament. També es voldria que fos un espai de reunions, de tallers de creació, de formació i d'assaig.

Pel que fa a la sala polivalent, les persones que han participat volen que sigui un espai flexible, ben equipat, amb bona visibilitat i acústica. Consideresn que s'hi ha de poder realitzar àpats populars, concerts, ballades, entregues de premis i conferències. Per auqest motiu, s'han treballat dues opcions, que caldrà debatre: Una sala polivalent compartimentable o dues d'independents.

Des de l'equip de govern es vol donar "gràcies a tots els veïns i veïnes que han format part del despertar de Can Luna".

 

Enllaços