El feminisme centrarà la Mostra Col·lectiva d'Art

Última revisió 05-02-2016 09:15
05/02/2016

El feminisme centrarà la VI Mostra Col·lectiva d’Art de la Garriga, una trobada multidisciplinar que reuneix una trentena d’artistes vallesanes amb motiu del Dia de les Dones.

Per aquest motiu, durant les últimes setmanes s’han celebrat trobades per preparar-la. La primera trobada va consistir en un taller a càrrec de l’antropòloga Alba Castellsagué, que va reflexionar sobre els orígens del feminisme, l’evolució d’aquest moviment social, les fites assolides, els tipus de feminisme segons el moment i el context històric i el perquè de la seva vigència.

La segona trobada es va fer sota el títol “El feminisme en l’art”, una presentació a mans de la historiadora Fina Bernad. 

Al llarg del mes de març, es faran activitats de sensibilització obertes al conjunt de la ciutadania sobre les desigualtats encara existents entre homes i dones (desigualtats salarials, sostre de vidre, dificultats per a la conciliació familiar, violència masclista, represenació dones als mitjans...).

Et pot interessar