Dins del marc del projecte La Garriga pel Foment de la Pau, l’Ajuntament engega aquest divendres un nou cicle d’activitats per fomentar la cultura de la pau al municipi que aquest 2016, reflexionarà sobre la problemàtica de la població refugiada sota el títol Les pasteres a la Mediterrània del 2016 són els camins cap a França del 1939. 

">

Inici de la programació per commemorar el Bombardeig

Última revisió 29-01-2016 11:50
25/01/2016

Dins del marc del projecte La Garriga pel Foment de la Pau, l’Ajuntament engega aquest divendres un nou cicle d’activitats per fomentar la cultura de la pau al municipi que aquest 2016, reflexionarà sobre la problemàtica de la població refugiada sota el títol Les pasteres a la Mediterrània del 2016 són els camins cap a França del 1939. 

El primer acte arribarà el dia 29, s'obrirà al vestíbul de l'Ajuntament l'exposició "Refugiats i refugiades de guerra a l'arxiu municipal" on es mostraran documents sobre persones refugiades al nostre poble des del 36 al 39.

D'altra banda, l'escola Els Pinetons ha organitzat, dins el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau un taller de jocs tradicionals de la Mediterrània.

I a les 14.45 hores al refugi antiaeri, es farà l'acte institucional de la commemoració del 77è aniversari del bombardeig de la Garriga amb els parlaments i l'ofrena floral.

La programació d'aquest cap de setmana també inclou dues visites teatralitzades al refugi antiaeri de l'estació. Amb la presència de dos actors, els visitants podran reviure sensacions i sentitments com els que van sentir les persones que van viure el bombardeig. Per assitir-hi cal inscripció prèvia al 610477823 o al correu electrònic info@visitalagarriga.cat.