Guies de tot Catalunya, al curs d'itineraris de l'Ajuntament

Última revisió 26-10-2015 12:17
26/10/2015

Persones expertes i interessades en la interpretació del patrimoni d’arreu de Catalunya van assistir, els passats 23 i 24 d’octubre, al curs de disseny d’itineraris guiats que organitzava l’Ajuntament.

El curs, que es feia a Can Raspall, el va impartir un dels professionals més reconeguts de la disciplina de l’Estat espanyol, Francisco J. Guerra Rosado.

En les diverses sessions es van treballar noves propostes de comunicació i guiatge per aplicar-los al patrimoni i es va aprofundir en les principals eines de planificació i posada en pràctica dels itineraris interpretatius. 

Fa anys que l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament està abordant projectes innovadors a l’entorn del patrimoni i de la seva posada en valor. En aquest sentit, la nova gestió del Centre de Visitants i l’oferta turística de la Garriga que es van iniciar el 2014 tenen en la Interpretació del Patrimoni com a disciplina un dels seus pilars bàsics.