Especials de ràdio i TV durant la Fira

Última revisió 20-02-2015 10:46
19/02/2015

Ràdio Silenci i VOTV amb la Xarxa de televisions locals faran programacions especials durant la Fira de la Botifarra.

Diumenge 22 de febrer a les 12 del migdia, l’emissora municipal farà un programa especial des del bell mig de la Fira on donaran veu a protagonistes i visitants.

A més a més, durant tota la setmana, està emetent càpsules informatives de les carnisseries que participen enguany a la Fira: La Perla, Can Perris, Gironès, La Moreneta, Valldeoriola, Torrents, Can Julià i ca la Maria José. També en els informatius, a les 14:30 i les 19:30, i en el programa La Tarda de La Xarxa de Comunicació Local de Catalunya, Ràdio Silenci s'ha anat explicant el més destacat d’aquesta quarta edició. I finalment, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, l’emissora està preguntant “amb qui aniries a menjar una botifarra de la Garriga i per què?”. Entre totes les persones que responguin la qüestió, es sortejarà un lot de botifarres de la Garriga, gentilesa de les carnisseries que participen a la Fira.

Per la seva banda, VOTV està fent un seguiment de totes les activitats relacionades amb la Fira i diumenge 22 a partir de les 18 h faran un programa en directe des de Can Raspall per a tot Catalunya. 

A través del magazín de televisions locals 1món.cat es parlarà de la Fira però també del poble, les tradicions, el patrimoni la gastonomia ja que el programa "cada cap de setmana un esdeveniment singular esdevé fil conductor per donar a conèixer la diversitat i la riquesa del país, explicades des de la proximitat i amb els ulls dels seus protagonistes".

Et pot interessar