265 persones grans de la Garriga gaudeixen del servei de teleassistència, segons l’informe del servei local (SLT) i la Diputació de Barcelona de desembre de 2013. La teleassistència domiciliària és un servei que s’adreça a persones d’edat avançada o amb invalidesa que poden viure sols però que necessiten d’una atenció continuada. 

">

265 persones gaudeixen del servei de teleassistència

Última revisió 15-10-2014 13:27
15/10/2014

265 persones grans de la Garriga gaudeixen del servei de teleassistència, segons l’informe del servei local (SLT) i la Diputació de Barcelona de desembre de 2013. La teleassistència domiciliària és un servei que s’adreça a persones d’edat avançada o amb invalidesa que poden viure sols però que necessiten d’una atenció continuada. 

Amb un aparell a casa estan permanentment connectats amb un centre que gestiona les consultes i, si és necessari, activa un protocol d’urgències. En aquest sentit, durant l’any passat es van gestionar 166 emergències, 10 més que al 2012. El servei també té una unitat mòbil, que va realitzar, durant el 2013, 84 intervencions. L’11% van ser per atendre emergències, el 40% per realitzar seguiments psicosocials i el 47% per realitzar intervencions tècniques urgents.

D’altra banda, des del SLT es va realitzar, l’any 2013, 296 visites en 164 domicilis, la majoria d’elles de seguiment.

Les persones que hi estiguin interessades poden sol·licitar més informació als Serveis Socials de l’Ajuntament.

Et pot interessar