El nou Espai Jove comença a ser una realitat

Última revisió 12-05-2021 11:06
12/05/2021

Aquest mes de maig començaran les obres d'arranjament del nou Espai Jove, ubicat a Can Luna, i que comptarà amb una sala polivalent, una oficina i una sala de reunions i activitats.

En una primera fase, l’espai, que tindrà entrada pel pati i pel carrer Torrent de la Sínia, pretén acollir els diferents serveis de l’Àrea, entre ells el Servei Integral d’informació juvenil.

Es preveu, però, anar fent noves adequacions de l'espai en base als usos i necessitats que vagin sorgint entre els i les joves.

Precisament, per anar definint aquests usos, l'àrea de Joventut engegarà un procés participatiu en què joves, entitats i personal tècnic podran fer les seves aportacions.

En paral·lel, l'Ajuntament està elaborant el marc de treball d’aquest procés i del propi nou Espai Jove, que definirà, entre altres coses, el model de gestió del centre.

Les obres, que compten amb un pressupost d'uns 80.000 euros, s'allargaran uns tres mesos, amb la intenció que l'Espai pugui entrar en funcionament el més aviat possible, tan bon punt la pandèmia ho permeti.