El Servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin. És de caire universal i es presta en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els diferents grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei tècnic de Protecció civil municipal també redacta i implanta els diferents plans d'emergència i coordinar els plans de recuperació pel restabliment dels serveis.

Dades de contacte:

 

Notícies

 • 19 de març de 2019 El Parc de Bombers de la Garriga, en funcionament bombers

  La Garriga ja és la nova seu oficial del que durant més de 20 anys ha estat el Parc de Bombers s de Figaró-Montmany. Fa unes setmanes, el cos de bomberes i bombers voluntaris es va traslladar finalment a la nau situada al carrer Mil·lenari del municipi, al polígon de Can Terrers.

 • 1 de març de 2019 El parc de bombers de la Garriga, a punt per entrar en funcionament visita conseller bombers

  El conseller d’Interior, Miquel Buch, i l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, han visitat la nova nau que ha d’allotjar el parc de Bombers Voluntaris (actualment al Figaró-Montmany), i que es preveu que entri en funcionament en les properes setmanes, un cop enllestits els darrers retocs.

 • 25 d'octubre de 2018 Precaució davant la baixada de temperatures fred

  Per aquest cap de setmana es preveu una baixada generalitzada de les temperatures amb afectació a tot el territori català.

   

Darrera actualització: 18.03.2014 | 01:26