El Servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin. És de caire universal i es presta en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els diferents grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei tècnic de Protecció civil municipal també redacta i implanta els diferents plans d'emergència i coordinar els plans de recuperació pel restabliment dels serveis.

Dades de contacte:

 

Notícies

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 21 de juny de 2017 Revetlles segures Petards

  Amb l'estiu arriben les festes populars i tradicionals com les revetlles, i des de l'Ajuntament es vol fer extensiu els consells del Departament d'Interior de la Generalitat at per tal que es desenvolupin amb precaució.

 • 19 de juny de 2017 Inici de les obres del Parc de Bombers Obres parc bombers voluntaris

  Ja han començat les obres a la nau que acollirà el Parc de Bombers Voluntaris a la Garriga, ubicada al polígon de Can Terrers. 

 • 15 de març de 2017 Del 15 de març al 15 d'octubre, no es pot fer foc als terrenys forestals sense autorització Periodes de Crema

  El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que a partir del dia 15 de març, fins al 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal. 

 • 13 de març de 2017 Reconeixement a Protecció Civil Dia voluntariat proteccio civil ripoll

  Protecció Civil de la Garriga va rebre un reconeixement especial durant l'acte  institucional del Dia del Voluntari de Protecció Civil de Catalunya 2017 que es va celebrar l'11 de març a Ripoll.

Darrera actualització: 18.03.2014 | 01:26