Sol·licitud d'inscripció al SLO per empreses: gestió ofertes de treball

El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix un servei professional i personalitzat a les empreses gestionant ofertes de treball d'empreses del territori. Cal donar-se d'alta  a la plataforma telemàtica Xaloc i enviar el document "full d'oferta" per tal de que el SLO pugi tramitar les ofertes de treball.

Les empreses amb necessitat de personal del municipis de la Garriga, L'Ametlla del Vallès Figaró-Montmany i rodalies poden donar-se d'alta al SLO per tal de poder ésser clients i que el SLO proveeixi de personal sempre que en tinguin necessitat.  En tots els casos cal enviar el formulari "Full d'oferta" a on es recullen les dades de les empreses i de les ofertes de treball. La gestió de les ofertes de treball es realitza mitjançant el programa Xaloc i el SLO enviarà currículums vitaes de les persones candidates ajustats als requeriments de les empreses. 

 

Qui el pot demanar?

Empreses, establiments comercials, autònoms, entitats, centres especials, fundacions, ... que tinguin activititat econòmica i capacitat contractual de l'abast del territori esmentat.

Quan es dóna resposta?

Per formalitzar l'alta, el personal tècnic del SLO es posarà en contacte amb l'empresa per tal de poder definir les característiques de l'oferta de treball i si s'escau visitar el lloc de treball.

Documentació necessària?



Canals de tramitació

TelemàticamentEmplenar el formulari. Iniciar el tràmit per internet
Per a la tramitació telemàtica, s'hauran de complimentar els camps de la instància genèrica, adjuntar el formulari específic de sol·licitud degudament complimentat i tota la documentació requerida a l'apartat Documentació necessària?

Preu

El cost del tràmit és zero. És un servei gratuït per les empreses amb seu o amb activitat econòmica als municipis de la Garriga, l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, Tagamanent i rodalies de La Garriga.

ÀMBITS TEMÀTICS

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-02-2021 10:52