Regidoria d'Ensenyament i Salut

Regidor: Albert Jiménez
Contacte i concertació d’entrevistes: ajimenez@ajlagarriga.cat

Tècnica d’Ensenyament: Sònia Comas
Contacte i concertació d’entrevistes: scomas@ajlagarriga.cat
Adreça: C/ Negociant,59
Telèfon: 93.860.59.90
Tècnic de Salut: Òscar Cabezón
Contacte i concertació d’entrevistes: ocabezon@ajlagarriga.cat
Adreça: C/ St Francesc 1-5
Telèfon: 93.860.52.84


Ensenyament

L’Àrea d’Ensenyament ofereix els serveis propis de l’administració educativa local, especialment el d’atenció a les necessitats dels centres d’ensenyament municipals i els d’ensenyaments reglats. Per exemple, financia les despeses de subministraments, neteja, manteniment, servei de logopèdia i consergeria de les escoles de Primària del municipi.

A més potencia els quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM), Escola Municipal d’Educació (EME), Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD) i Escola Bressol Municipal Les Caliues, com l’oferta en formació reglada, professional, artística i complementària a la població.

Salut

L’Àrea de Salut de la Garriga desenvolupa les competències locals en matèria de salut pública establertes per la Llei 18/2009, de 22 d’octubre, de salut pública.
Aquests àmbits competencials es poden resumir en la gestió del risc per a la salut derivat de la contaminació del medi, les aigües de consum públic,
els equipaments públics i als llocs habitats, les activitats de tatuatge, micropigmentació i pírcing, els productes alimentaris en les activitats d’àmbit municipal,
els animals domèstics, dels animals de companyia, dels animals salvatges urbans i de les plagues.

Plaça de l'església, 2 - 08530 La Garriga - Barcelona
Telèfon: 93 860 59 90
Correu electrònic: ajimenez@ajlagarriga.cat
Horari:  
Hores visita a convenir
Darrera actualització: 15.07.2015 | 11:07