L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

  • 18 de gener de 2019 Conèixer com era l’educació en temps de guerra, a través del joc L'educació en temps de guerra

    Joan Rof Garcia, garriguenc i estudiant de Magisteri, ha creat una activitat didàctica adreçada a alumnat de Primària i d’ESO, que permetrà els nois i noies conèixer i reflexionar sobre com va afectar la Guerra Civil l’educació d’escolars refugiats a la Garriga.

  • 17 de gener de 2019 La Garriga commemora el 80è aniversari del bombardeig commemoració Bombardeig la Garriga

    El dia 29 de gener farà 80 anys del bombardeig que va deixar 15 víctimes mortals a la Garriga. Per commemorar aquest fet i posar en valor la memòria històrica, s’han programat tot un seguit d’actes que arrenquen aquest mes i s’allargaran fins al març.

  • 17 de gener de 2019 Descobriu les aigües termals de la Garriga en família! Pou calent

    El Centre de Visitants organitza una nova activitat familiar per conèixer les característiques i funcions de les aigües termals de la Garriga: “Experimenta la Garriga Termal”.

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39