L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

 • 22 de gener de 2018 Inauguració de la nova museografia del refugi antiaeri refugi antiaeri

  El proper diumenge 28 de gener, a les 11 h, s’inaugurarà la nova museïtzació del Refugi Antiaeri de l’Estació de la Garriga. Després de 10 anys, l’equipament municipal renova totalment la seva proposta de ruta guiada.

 • 4 de gener de 2018 Passejades virtuals passejades virtuals

  El web del Centre de Visitants et permet descobrir racons i secrets del municipi sense moure't de casa.

 • 22 de desembre de 2017 Regals nadalencs lots nadal la garriga

  El Centre de Visitants ha preparat uns paquets nadalencs per tal que les persones del municipi o els turistes puguin gaudir de cultura i patrimoni durant les Festes.

 • 4 de desembre de 2017 Renovació i obres al refugi audiovisual refugi la garriga

  Aquest desembre es canviarà tota la museografia del refugi antiaeri de l’estació, així com el fil de la història que s’explicarà.

 • 28 de novembre de 2017 Torna la Festa de la Mongeta del Ganxet festa mongeta ganxet

  La Garriga celebrarà el proper 3 de desembre una nova edició de la Festa de la Mongeta del Ganxet, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació Agrària de la Garriga. 

Activitats

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39