L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

 • 22 de setembre de 2017 El paper de les dones als conflictes armats La garriga pel Foment de la Pau

  El paper actiu de les dones en la construcció de la pau i la denúncia de la violència de gènere que pateixen durant les guerres és l’eix central de les activitats de la nova edició del cicle La Garriga pel Foment de la Pau.

 • 18 de setembre de 2017 Presentació del llibre sobre gastronomia local cartell presentació llibre

  L'Auditori de la Garriga acollirà el proper dissabte 23 de setembre la presentació del llibre  La Garriga, una història entre fogons. Receptes que parlen d’un poble , un receptari de cuina popular carregat d’històries de vida de garriguencs i garriguenques explicades a través dels seus plats i les seves maneres de menjar. 

 • 4 de setembre de 2017 3a verema popular de la Garriga Verema popular la Garriga

  Un any més la Garriga celebrarà la seva verema popular en una de les vinyes del poble es farà el 16 de setembre.

 • 31 de juliol de 2017 Microvisites al refugi Refugi antiaeri la Garriga

  Els dimarts del mes d’agost El centre de Visitants ha programat microvisites al refugi antiaeri de l’estació.

 • 18 de juliol de 2017 La història de la Doma, explicada pels seus protagonistes Visita teatralitzada la Doma la Garriga

  Quatre personatges que posen a prova els límits del temps són els protagonistes de "L'Arxiu de Pedra", la visita teatralitzada nocturna que organitzen, per coneìxer la Doma, aquest divendres des del Centre de Visitants.

Activitats

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39