La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

  • 15 de gener de 2019 Es presenta el pla estratègic de l’Arrela’t Arrela't

    L’Auditori acollirà, aquest gener, la presentació de la diagnosi i el pla estratègic del projecte Arrela’t, un treball dut a terme en els darrers mesos, amb les aportacions de tots els sectors implicats: comerciants, sector primari, administració, restauradors i ciutadania en general.

  • 14 de gener de 2019 Més de 8000 persones fan ús dels serveis del Centre de Visitants el 2018 Centre de Visitants

    Durant l’any passat, un total de 8330 persones van passar pel Centre de Visitants de la Garriga o van participar en alguna de les activitats i visites guiades que va organitzar.

  • 9 de gener de 2019 El Garric estrena nova imatge Garric gener 2019

    El Garric , el butlletí municipal de la Garriga, es publica, a partir d’aquest mes de gener, amb una imatge renovada, més moderna i a tot color.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46