El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball)

El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del S.O.C. per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.

EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona (xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la gestió de subvencions.

El SLO està situat a la planta -1 de l'edifici consistorial i l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres horari de 9 a 14h i dilluns de 16.30 a 18.30 h.

Notícies

  • 31 d'octubre de 2018 El 20è aniversari de la Biblioteca, portada del Garric de novembre Garric novembre

    Ja ha sortit publicat el butlletí municipal, que aquest mes dedica la seva portada a la celebració dels 20 anys de la Biblioteca Núria Albó.

  • 24 d'octubre de 2018 Coaching per a persones aturades coaching la garriga

    El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament amb el suport de la Diputació està organitzant aquest octubre el curs de coaching , autoconeixement, motivació i recursos per un millor posicionament professional.

  • 17 d'octubre de 2018 Gamificació per a emprenedors Gamificació

    Els dies 23 i 25 d’octubre el Servei d’emprenedoria organitza el taller “Potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació”.

Darrera actualització: 14.11.2016 | 10:13