L’ Àrea de Joventut s’encarrega de tot el que té a veure amb els i les joves de la Garriga: ocupació, formació, salut, habitatge, oci i lleure, suport a entitats juvenils i participació jove. Des de Joventut es fan polítiques que volen donar resposta a les necessitats dels i les joves del municipi i amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats. El món dels i les joves és transversal i l’Àrea de Joventut també, és per això que des d’aquesta àrea es treballa de manera coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament en tot allò que té a veure amb els joves.

Ocupació, formació, suport a les entitats, salut i el servei PIJ i Casal de Joves són els principals àmbits d'actuació de l'àrea.

Notícies

  • 2 d'octubre de 2019 Portes obertes al Casal de Joves festa casal joves la garriga

    El proper 5 d’octubre el Casal de Joves convida tothom a la seva Festa de Portes Obertes, que començarà a les 18.30 h i s’allargarà fins a la nit.

  • 25 de setembre de 2019 Tallers per a joves tardor jove

    El Casal de Jove engega una nova programació de tallers per al jovent del poble.

  • 20 d'agost de 2019 Joves agents d’igualtat Agents d'Igualtat

    Per seguir treballant per la implicació de la ciutadania en processos d’abordatge de les violències masclistes, l’Ajuntament va organitzar la formació Joves Agents d’Igualtat el 6 de juliol a la Torre del Fanal.

Activitats

Darrera actualització: 14.10.2019 | 13:48