L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 21 de març de 2019 El projecte LECXIT arriba a la Biblioteca LECXIT

    A partir d’aquest curs, el projecte LECXIT, que es realitza a les escoles Giroi i Tagamanent des del curs 2014/15, es durà a terme a la Biblioteca Municipal Núria Albó amb la intenció que es consolidi com a projecte de poble.

  • 11 de març de 2019 Taller sobre ús de les TIC Curs TIC

    El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 organitza un taller gratuït sobre el bon un de les TIC en l’àmbit familiar.

  • 7 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, també pels infants! Fira Botifarra infantils

    La canalla també podrà gaudir de la 8a edició de la Fira de la Botifarra amb un munt d’activitats i jocs, ubicats a la Plaça de Can Dachs.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25