L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM), Escola Municipal d’Educació (EME), Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD) i Escola Bressol Municipal Les Caliues.

Notícies

 • 17 de novembre de 2017 Creació de 23 parelles lingüístiques voluntariat per la llengua

  El Voluntariat per la Llengua compta amb una nova edició del programa format per  23 parelles lingüístiques, 16 de les quals s'han conegut en edicions anteriors, però també s'han fet 5 parelles noves i 2 parelles més formen part del projecte Voluntariat per la lectura.

 • 15 de novembre de 2017 Educar les emocions en família educar les emocions en família

  L'àrea d'Ensenyament torna a programar tallers per a les famílies. Aquesta vegada proposen "​ Educar les emocions en família,   educació emocional i en valors".

 • 7 de novembre de 2017 25 anys d’Activitats Culturals a les Escoles ace

  El programa municipal d’Activitats Culturals a les Escoles (ACE) celebrarà el proper 10 de novembre els seus 25 anys d’història.

 • 24 d'octubre de 2017 Taller per prevenir l’assetjament i afavorir la convivència taller educacio la garriga

  L'Ajuntament, amb el suport de la Diputació, torna a organitzar tallers adreçats a famílies i professionals de l'educació.

 • 13 d'octubre de 2017 Peces de Lego per plasmar competències i emocions lego

  Els dimecres 18 d’octubre el Servei d’Emprenedoria municipal programa un curs per treballar les competències i emocions amb peces de Lego.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:15