L’Àrea d’Ensenyament, creada l’any 1996, actualment està ubicada a l’edifici del carrer Negociant, 79, des d’on es gestionen els serveis i projectes d’atenció educativa.

Existeixen quatre centres educatius municipals: Escola Municipal de Música (EMM ), Escola Municipal d’Educació (EME) , Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD ) i Escola Bressol Municipal Les Caliues (EBM) .

A més, a la Garriga hi ha altres centres educatius: Escola Els Pinetons , Escola Giroi , Escola Puiggraciós , Escola Tagamanent , Escola Sant Lluís , Escola Iscat , Escola Sek Catalunya , Institut Manuel Blancafort , Institut Vil·la Romana i la Llar d'Infants La Rialla .

Notícies

  • 3 de desembre de 2019 Cultura i criança, una conciliació possible Tallers Teatre

    Des del Teatre de la Garriga – El Patronat es vol apropar la cultura al conjunt de la població i, justament per això, des de ja fa quatre anys s’ofereix un servei per a aquelles persones amb criatures al càrrec que volen gaudir dels espectacles però que sovint ho tenen complicat per qüestions de logística i conciliació familiar.

  • 2 de desembre de 2019 Torna el Casal de Nadal Casal Nadal 19-20

    Les inscripcions per al Casal de Nadal 2019-20 tindran lloc els dies 11 i 12 de desembre, de manera presencial, i fins al dia 16 per correu electrònic.

  • 27 de novembre de 2019 Una aventura galàctica, al Teatre Land

    El Teatre de la Garriga – El Patronat presenta Land , una història que parla d’amistat, solitud i la necessitat de comunicar-nos per entendre’ns a través de l’humor i les emocions.

Activitats

Darrera actualització: 14.06.2018 | 11:25