La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

  • 16 de novembre de 2018 Es busquen patges reials Patges reials

    S’apropa el Nadal, dies d’il·lusió i màgia, i Ses Majestats els Reis de l’Orient comencen a preparar el seu viatge. Els Reis necessiten tota l’ajuda possible per poder visitar el nostre municipi.

  • 14 de novembre de 2018 Mireia Sallarès presenta el seu treball ‘Las Muertes Chiquitas’ Mireia Sallarès

    Dissabte 17 de novembre, de 18 a 21 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de laGarriga i en el marc de la commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones, s’ha programat la presentació del tràiler de la pel·lícula documental Las Muertes Chiquitas , a càrrec de la seva directora, Mireia Sallarès.

  • 13 de novembre de 2018 El Circuit de Lied del Montseny arriba a la Garriga concert circuit lied montseny

    El VIII Circuit de Lied del Montseny “En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny” arriba aquest 17 de novembre a la Garriga amb el concert “Del cel, de l’arpa” .

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13