La Regidoria de Cultura té com a missió impulsar i promoure la cultura des de diversos àmbits i equipaments especialitzats del poble com  el Teatre de la Garriga-El Patronat,  la Biblioteca Núria Albó i  la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa.

També promou, a través del patronat de les diferents fundacions,  el llegat de Josep Maurí i el  de Fornells- Pla i Conxa Sisquella.

Des d'aquesta àrea també es dóna suport al  Cinema Alhambra i a les diferents entitats del municipi.

 

Notícies

 • 17 de juny de 2019 Ruta guiada "Els camins del menjar" Els camins del menjar

  El Centre de Visitants organitza la ruta guiada  "Els camins del menjar. La transformació de la Garriga a través de l'alimentació", que es farà el 22 de juny a les 11 h. L'itinerari que recorre els espais històrics de la Garriga vinculats a la producció i al começ local d'aliments, i mostra les transformacions en el consum alimentari i la diversitat de maneres d'alimentar-se a la Garriga al llarg del temps. 

   

 • 13 de juny de 2019 Alumnes de català practiquen la llengua als comerços  Català als comerços

  Per tal de posar en pràctica allò que s'explica a classe, els alumnes del nivell  Bàsic 3 de l’Oficina de Català han voltat per la Garriga per presentar-se i informar-se sobre el funcionament, els preus, els productes i els serveis d'alguns establiments del poble.

   

 • 7 de juny de 2019 Buhos, Pupil·les i Elèctrica Dharma a la Festa Major Buhos

  El grup Buhos serà el cap de cartell de l’Espai Nits la Doma de la Festa Major 2019, que se celebrarà de l’1 al 5 d’agost. La formació, que defineix el seu estil com a rock tropical, és l’autora de peces tan populars com Volcans , reconeguda als darrers Premis Enderrock com a millor cançó de pop-rock. Buhos actuarà la nit de dissabte, juntament amb  Cocodrilo Club i Dj Pipo.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:13