La Garriga és un poble solidari, membre del Fons Català de Cooperació des de l’any 1992, per això des de l’Ajuntament es dóna suport i s’impulsen iniciatives de lluita contra la pobresa i les desigualtats al món.

Des de l’any 2007 es destina el 0,8% del pressupost municipal a subvencionar projectes de cooperació al desenvolupament i a les emergències humanitàries.

El model municipal de cooperació al desenvolupament promou una política transformadora i multiplicadora dels esforços que duen a terme tant des de Nord com des del Sud, amb la finalitat d’assolir un desenvolupament humà sostenible que es fonamenti en l’ampliacio de drets, capacitats i oportunitats de totes les persones.

Aquest compromís implica, també, el coneixement de la ciutadania catalana de la realitat d’aquests països i de les relacions desiguals amb el Nord, fomentant un compromís cívic per fer de la nostra una societat que posi les bases per a un món més just i solidari.

Notícies

 • 31 de gener de 2018 Suport a l’escola de Comunicació Popular “Votankop” la garriga societat civil

  L’Ajuntament de la Garriga ha subvencionat amb 14.500 euros el projecte de Suport a l’escola de Comunicació Popular “Votankop”, presentat a la convocatòria de subvencions per l’associació La Garriga Societat Civil.

   

 • 3 de gener de 2018 Enfortir la població indígena cooperacio

  L’Ajuntament ha donat 10.000 euros al projecte “Promoció d’un model de desenvolupament econòmic basat en la justícia social a Guatemala” que la Fundació Pau i Solidaritat va presentar a la convocatòria de subvencions de cooperació d’enguany.

   

 • 20 de desembre de 2017 Jornades de cooperació jornades cooperacio

  L’Institut Vil la Romana organitzarà el proper 22 de desembre la VI Jornada de Solidaritat, Cooperació i Consum Responsable.

 • 13 de desembre de 2017 Desembre solidari Dinar solidari del Pintxo del Vallès

  Aquest mes de desembre la Garriga comptarà amb diferents activitats solidàries per recollir donatius.

 • 21 de novembre de 2017 Caminada solidària caminada solidària

  El proper diumenge 26 de novembre, Mans Unides organitza la popular “Caminada Solidària amb la col·laboració del Club Atletisme Les Tortugues. 

   

   

Activitats

Darrera actualització: 11.11.2013 | 11:05