La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 24 d'abril de 2019 Portes obertes a escoles bressol Escola Bressol

    L’Escola Bressol Municipal Les Caliues celebrarà una reunió informativa el 29 d’abril, i del 2 al 8 de maig s’hi faran jornades de portes obertes.  Les portes obertes de la Llar d’Infants de l’Escola Sant Lluís Gonçaga i de l’Escola Bressol la Rialla seran el 27 d’abril.

  • 24 d'abril de 2019 Albert Jiménez, torna com a regidor al plenari d'abril albert

    Albert Jiménez, torna com a regidor al plenari d'abril que es farà el proper dimecres, 24 d'abril, ocupant la vacant que va deixar Meritxell Budó.

  • 23 d'abril de 2019 L’última creació de Guillem Albà, al Teatre guillem albà

    El músic Guillem Albà presenta el darrer espectacle, Calma!, al Teatre de la Garriga el proper 27 d’abril a les 20 h. Es tracta d’una obra de teatre de creació, amb  material inèdit, on l’autor combina colors poètics i visuals d’altres de més desenfrenats i festius.

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55