La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 21 d'octubre de 2019 Actes pel foment de la pau Foment de la Pau

    Amb motiu del Dia Internacional de la Pau, la Garriga ha programat un conjunt d’activitats  incloses dins del Cicle d’Actes de Commemoració del Bombardeig i pel Foment de la Pau.

  • 21 d'octubre de 2019 Conferència ‘La reconstrucció de Puiggraciós’ puiggraciós

    El proper divendres 25 d’octubre (19h), la Fundació Maurí acollirà la conferència que sota el títol ‘La reconstrucció de Puiggraciós’.

  • 18 d'octubre de 2019 Programes per millorar l’ocupabilitat de la població Ocupació

    Amb l’objectiu d’afavorir l’accés al mercat de treball de les persones inscrites al SLO, l’Ajuntament impulsa projectes específics de formació en competències tècniques i transversals. Aquest curs es preveuen dues edicions de programa Emergeix 2020, dissenyat per a ajudar majors de 40 anys a construir el propi projecte professional. També se n’obrirà una edició adaptada per a joves.

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55