La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

  • 15 de novembre de 2018 Celebrem la Setmana de la Prevenció de Residus Setmana Europea de la Prevenció de Residus

    Del 17 al 25 de novembre, la Garriga se suma a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té per objectiu fomentar accions sostenibles per reduir els residus o canviar comportaments de consum i producció.

  • 15 de novembre de 2018 Desfibril·lador a l'exterior de la Policia dea

    La Garriga segueix apostant per ser un municipi cardioprotegit. Per aquest motiu, s’ha instal·lat un nou desfibril·lador (DEA), en aquesta ocasió, a l’exterior de la Policia Local.

  • 14 de novembre de 2018 Nova distribució del mercat setmanal mercat

    A partir del dia 17 de novembre, les parades del mercat setmanal dels dissabtes canviaran la seva distribució.

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55