La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

 • 17 de novembre de 2017 Nova reunió informativa amb el veïnat del c/Banys obres carrer banys

  L'Ajuntament convoca al veïnat del carrer Banys, afectat per les obres de reurbanització, a una reunió informativa el proper dimarts dia 21 de novembre a les 20.30 h.

 • 17 de novembre de 2017 Creació de 23 parelles lingüístiques voluntariat per la llengua

  El Voluntariat per la Llengua compta amb una nova edició del programa format per  23 parelles lingüístiques, 16 de les quals s'han conegut en edicions anteriors, però també s'han fet 5 parelles noves i 2 parelles més formen part del projecte Voluntariat per la lectura.

 • 15 de novembre de 2017 Educar les emocions en família educar les emocions en família

  L'àrea d'Ensenyament torna a programar tallers per a les famílies. Aquesta vegada proposen "​ Educar les emocions en família,   educació emocional i en valors".

 • 15 de novembre de 2017 Vents de 90km/h ventada

  El dilluns 13 de novembre passat a la Garriga, com a tot Catalunya, va afectar un temporal de vent del nord que va causar diversos desperfectes al nucli urbà.

 • 14 de novembre de 2017 Sol·licitud del vot per correu a les eleccions 21D vot per correu

  Els electors/es que el dia de les eleccions del 21D no seran al municipi on els hi correspon votar (sense sortir de l’Estat espanyol) o que no podran anar en aquesta data a la Mesa electoral on els hi toca votar, poden sol·licitar el vot per correu fins l'11 de desembre.

Publicacions

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55