La comunicació de l'Ajuntament de la Garriga està gestionada per l' Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació

Des de l'OAMC es gestiona, a part de les tasques relacionades amb un departament de Premsa (notes i convocatòries de premsa, relació amb els mitjans de comunicació, suport a l'àrea de protocol...) i la publicitat institucional:

Des dels canals municipals s'ha apostat sempre per la qualitat, la pluralitat de la informació i per ser una eina que faciliti i potenciï la participació de la ciutadania en la vida social del municipi. D'acord amb aquestes bases de treball i conjuntament amb el compromís de transparència del consitori, el Consell d'administració de l'OAMC es va adherir al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 16 de març de 2015.

Les dades de contacte són:

Notícies

 • 23 d'abril de 2018 Per Sant Jordi, regala els llibres de la Garriga Llibres

  Si sou de la Garriga, hi treballeu, o senzillament voleu conèixer millor el municipi, aquest Sant Jordi, trobareu a les parades i llibreries diversos títols amb els quals podreu conèixer, entre altres coses, la història o la gastronomia garriguenques.

 • 20 d'abril de 2018 Vine a celebrar la revetlla de Sant Jordi a la biblioteca! Revetlla Sant Jordi

  Un any més, la Biblioteca Núria Albó de la Garriga ha preparat la seva revetlla de Sant Jordi,  que arriba a la seva 6a edició.

 • 20 d'abril de 2018 Jornades esportives, un espai de convivència Jornades esportives

  El proper 24 d’abril, s’organitzarà, un any més, la diada de les Jornades Esportives de la Garriga, un esdeveniment que esperen, amb molta emoció els nens i nenes de sisè de primària.

 • 19 d'abril de 2018 Divendres, inauguració del carrer Banys inauguracio carrer banys

  Divendres 20 d’abril, a partir de les 19.30 h, s'inaugurarà el carrer Banys, un cop finalitzades les obres de reforma que s’hi van realitzar.

 • 19 d'abril de 2018 Celebració del Dia de la Dansa Dia de la Dansa

  Les escoles de dansa del municipi celebraran la seva diada el proper 22 d’abril amb actuacions durant tot el dia a la plaça de l’Església.

Activitats

Darrera actualització: 23.03.2015 | 01:55