Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

 • 21 de setembre de 2017 Inauguració de l'àrea per a autocaravanes area de caravanes la garriga

  La Garriga inaugurarà aquest cap de setmana l'àrea per a caravanes i autocaravanes situada a Can Terrers (a l’altre cantó de la vil·la romana).

 • 15 de setembre de 2017 Nou taller d’emprenedoria Sessió Emprenedoria la Garriga

  El Servei d’Emprenedoria municipal estrena un nou curs amb la sessió “Eines de finançament per projectes d’emprenedoria”, que es farà el 27 de setembre.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 7 de juliol de 2017 Sopar del Botiguer El Niu

  Un centenar de comerciants del poble es reuniran el 7 de juliol al carrer Centre per gaudir del Sopar del Botiguer de l’Agrupació de Serveis i Comerciants (ASIC).

 • 19 de juny de 2017 Perruqueria Imma, 1r premi del Concurs d'Aparadors Perruqueria Imma: 1r premi del 32è Concurs d'Aparadors

  La Perruqueria Imma es va endur el 1r premi del 32è Concurs d'Aparadors que es va fer públic durant la Nit dels Aparadors del 16 de juny passat.

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06