Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

  • 10 de setembre de 2018 Les escoles coneixen el comerç de la Garriga Comerç

    L’ASIC, amb el suport de l’Ajuntament, organitza aquest setembre una activitat adreçada a les escoles que vol apropar el comerç als infants del municipi.

  • 27 d'agost de 2018 La Botiga al Carrer fa 12 anys Botiga al Carrer

    Diumenge 2 de setembre, se celebra la 12a edició de la Botiga al Carrer, que enguany compta amb la participació de més de 50 establiments comercials i de serveis professionals de la Garriga.

  • 27 d'agost de 2018 El projecte “Zero Biocides”, a la portada del Garric de setembre El Garric 171 setembre 2018

    Ja s’ha publicat el butlletí municipal del mes de setembre, amb la portada dedicada al projecte “Zero Biocides”, pel qual es combaten les plagues als horts amb depredadors naturals, com eriçons o ocells.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06