Des de la Regidoria de Comerç i Indústria s' actua donant suport al comerç local, a les empreses del municipi i als emprenedors duen a terme tasques d'assessorament,  de dinamització, d'impuls i de formació.

A més, coordina les diferents actuacions del mercat i és el punt de connexió entre les dues associacions de comerciants i el consistori.

Des d'aquesta àrea s'organitza la Fira de la Botifarra i es col·labora amb la Botiga al carrer, la Festa de la Llum i la Nit dels Aparadors.

 

Notícies

  • 21 de novembre de 2019 La Targeta Moneder, una nova acció d’ajut social Targeta Moneder

    L'Ajuntament ha posat en marxa un nou programa d’ajut social per a famílies i persones usuàries dels serveis socials municipals: la Targeta Moneder.

  • 12 de novembre de 2019 Increments i noves bonificacions en l’IBI Ple ordenances

    El ple extraordinari celebrat dimecres 6 de novembre va servir per aprovar les ordenances fiscals per al proper exercici. Entre les modificacions aprovades, hi ha la introducció de noves bonificacions i alguns augments de l’Impost sobre Bens Immobles.

  • 4 d'octubre de 2019 Torna el joc “Endevina-la!” Endevina-la

    Per 4t any consecutiu, l’Oficina de Català i l’ASIC – Som la Garriga organitzen el joc de llengua i enginy “Endevina-la!”.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:06