L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 7 de març de 2019 Concentració amb motiu del 8M 8M

    Amb motiu del 8M l’Ajuntament de la Garriga ha convocat, demà divendres a les 12 h, una concentració a la plaça de l’Església, just al davant del consistori, per donar suport i adherir-se a la mobilització feminista. A la concentració es llegirà el manifest institucional del Dia Internacional de les Dones 2019. 

  • 6 de març de 2019 Exposició de parelles artístiques Parelles Artístiques

    Un cop més, l’associació El Far organitza l’exposició Parelles Artístiques , una mostra d’obres realitzades per parelles formades per dues persones artistes, una de les quals vinculada a recursos de salut mental.

  • 1 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, a "El Garric" del mes de març Garric març 2019

    La 8a edició de la Fira de la Botifarra és el tema de portada del butlletí municipal del mes de març. La revista explica les novetats i activitats programades al voltant d’aquesta cita, ja ineludible a la Garriga.

Darrera actualització: 30.01.2019 | 15:29