L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 27 de setembre de 2019 Tallers d’empoderament de dones taller la garriga

    Amb l'objectiu de crear, empoderar les dones i fer xarxes entre elles, la Diputació, a través del programa Dones del Montseny, organitza una sèrie de tallers els divendres de 10 a 12h a la Torre del Fanal.

  • 23 de setembre de 2019 Ajuts per incentivar el lloguer punt informació habitatge

    Amb l’objectiu de fomentar l'accés a l'habitatge, l’Ajuntament ha creat un ajut.

  • 12 de setembre de 2019 Inscripcions obertes a la 10a Mostra d'Art Mostra d'Art

    La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes i poden fer-se fins al 12 de novembre, tot omplint el formulari que s'adjunta en aquesta notícia. 

Darrera actualització: 30.01.2019 | 15:29