L’àrea d’Acció Social engloba un conjunt de serveis i programes orientats a promoure accions que tenen per objectiu contribuir a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes del poble de La Garriga. 

Són el punt d’accés immediat al primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i té com a principal objectiu promoure els mecanismes per conèixer, prevenir i intervenir amb famílies , gent gran , infància i adolescència , discapacitat , igualtat i immigració sobretot si les persones es troben en situacions de risc social o d'exclusió.

Actualment l’àrea està ubicada als baixos de l’edifici de la biblioteca, al carrer Sant Francesc nº1-3.

Notícies

  • 11 de desembre de 2018 Donacions de sang en el mes de desembre Donació de sang

    El Banc de Sang i Teixits organitza dues jornades de donació de sang a la Garriga, els dies 14 i 28 de desembre.

  • 11 de desembre de 2018 La Garriga, amb La Marató de TV3 Trenet Solidari

    A la Garriga s’organitzen diverses activitats que col·laboren amb La Marató de TV3, que enguany va dedicada a la lluita contra el càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

  • 4 de desembre de 2018 Recollida de joguines a Can Luna recollida de joguines

    El Grup Il·lusió de la Garriga organitza una recollida de joguines amb l’objectiu d’entregar-les la nit de Reis a Ses Majestats els reis d'Orient, per tal que puguin portar-les a les cases de les nenes i dels nens que estan passant un mal moment.

Activitats

Darrera actualització: 15.06.2015 | 01:00