Escola d'Adults

L’Escola d'Adults és una plataforma en línia que neix amb la voluntat d’aglutinar tota la formació reglada i no reglada, dirigida a les persones adultes, que s’imparteix al municipi, des de les diferents àrees de l’Ajuntament (Educació, Emprenedoria, Servei Local d’Ocupació i Joventut).

L’objectiu principal és crear un espai on accedir de manera ràpida i fàcil a tots els cursos, píndoles i formacions.

El centre és l'espai de formació hereva de l’EME.

Dins l’oferta de persones adultes destaquen: Cursos monogràfics de diferents temàtiques amb una oferta que s’engloba en les àrees d’informàtica, empresa, idiomes i lleure. Cursos de Preparació de la part comuna per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau mitjà i Superior. A partir de l’any 2010, l’escola va començar a oferir cursos d’alfabetització.

També és centre col·laborador per acreditar el certificat ACTIC emès per la Generalitat de Catalunya i compta amb altres serveis com l’aula oberta que posa a disposició dels usuaris una aula d’informàtica amb connexió a Internet i amb el suport d’una persona que autoritza la utilització dels ordinadors.

El centre acull també l’Oficina de Català del Consorci de Normalització Lingüística, des d’on s’ofereix ensenyament de català de tots els nivells per a assolir els certificats homologats, i s’organitzen activitats de promoció de la llengua catalana al municipi.

La missió de l’escola és promoure la formació al llarg de la vida, oferint cursos i serveis educatius dirigits a tots els sectors de la població adulta que donin resposta a les necessitats i demandes detectades.

Carrer del Negociant, 79 08530 - La Garriga

93 860 59 90

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 15 a 18 h

Imatges

Mapa

Última revisió 2021-10-28 12:29:36