El Consell d'Infants fa propostes per Festa Major

Última revisió 30-06-2017 10:41
03/05/2017

El Consell d’Infants de la Garriga es va reunir, el passat 18 d’abril, amb l’alcaldessa Meritxell Budó, la regidora d’Ensenyament, Meritxell Coma, i el regidor de Cultura i Participació, Albert Benzekry.

En aquesta trobada, els nois i noies van presentar a l’equip de govern les seves propostes per a la Festa major 2017, que han treballat i votat amb les seves respectives classes. Els consellers i les conselleres van proposar repetir activitats com el PaintBall, la Holy Party i la Festa FlaixBac, i també van demanar ampliar les franges d’edat per participar a la ja tradicional Esgarrinxada. 

Entre les noves idees van destacar diverses activitats d’aigua, com ara una guerra de globus o una activitat que es presentaria amb el nom “Rellisquem carrers avall”. Altres propostes van ser un taller de tenyir samarretes o l’organització del concurs infantil “Got Talent”. A partir d’aquí, s’estudiarà la viabilitat d’aquests suggeriments, que s’intentaran incloure a la programació de la Festa Major.

A la trobada, l’alcaldessa va explicar al Consell que l’Ajuntament segueix treballant en la seva petició de crear un Parc d’Aventures a Can Terrers. El projecte segueix endavant i finalment s’ha decidit destinar-hi 90.000 euros, enlloc dels 60.000 inicials. S’espera que el projecte sigui una realitat abans d’acabar l’any.

Et pot interessar