Segueixen els actes pel foment de la pau

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00

El cicle d'actes La Garriga pel Foment de la Pau porta dues noves propostes al poble aquesta setmana.

El 15 de novembre, a les 19.30 h a la Sala de Plens, la xerrada "Drets humans laborals en el treball assistent domèstic i de cures al Líban i a Catalunya", a càrrec de Liliana Reyes, de l'Asociación Mujeres pa'lante y Grupo de acción por la ratificación del convenio 189 i Ghassan Saliba, secretari d'Immigració de CCOO de Catalunya. La xerrada posarà de manifest la precarietat i la falta de drets laborals en el sector domèstic i de cures personals, una feina molt feminitzada i feta en bona part a Catalunya per dones migrants, i al Líban per refugiades que malviuen. 

Una altra de les propostes arriba el 16 de noevmbre amb una sessió de vistes teatralitzades al refugi antiaeri de l'estació (a les 10.30 h, 11.45 hi 13 h), amb inscricpió prèvia al Centre de Visitants 610 47 78 23 o info@visitalagarriga.cat). I també el dia 16, al Teatre de la Garriga - El Patronat a les 19 h, s'hi projectarà el documental Votan K'op, el cor de la paraula. L'audiovisual dóna a conèixer el projecte de cooperació al desenvolupament que fa anys que duu a terme La Garriga Societat Civil. 

També al mes de novembre, però el dia 28, la Biblioteca Núria Albó acollirà la xerrada "Infància Robada" sobre la situació de l'Índia rural, la infància i els seus drets. Serà a les 19.30 h i l'oferirà Lancy Dodem, de la Fundación Vicente Ferrer. 

Darrera actualització: 07.11.2019 | 09:46