Les obres del c/Calàbria començaran el 6 de juny

Última revisió 01-06-2016 14:38
01/06/2016

Tal i com es va preveure, les obres d'un tram del carrer Calàbria començaran el dilluns 6 de juny, un cop acabades totes les activitats de Corpus.

Durant els primers dies, es faran cates per tal d'assegurar per on passen els conductes de serveis i posteriorment es començaran els treballs de demolició del paviment, fer les rases de clavegueram, les de la resta de serveis a sotarrar i per últim es procedirà a formigonar la base. Aquest treballs es faran per trams: primer de la Biblioteca al Cinema, després fins la cantonada del carrer Sant Ramon i per últim fins arribar a la carretera nova.

Un cop finalitzades aquestes actuacions es farà, ja en tot el tram de carrer, l'asfaltat final i s'instal·laran els punts de llum i el mobiliari urbà. 

Així ho van assegurar els tècnics, l'alcaldessa Meritxell Budó i la regidora d'Urbanisme, Neus Marrodán, durant la reunió manitnguda amb els veïns el 31 de maig passat.

En aquest sentit, tan Budó com Marrodán van assegurar que volien minimitzar les molèsties als veïns durant les obres i per aquest motiu es faran reunions informatives periòdiques i es situarà una caseta informativa per tal de resoldre dubtes i conflictes que pugui generar el projecte

Les obres de la reurbanització del carrer de Calàbria s’han adjudicat a l’empresa Catalana d’Inversions i Construcció 3 SL per un valor de 325.000 euros (90.000 menys que els incialment previstos). La reforma és previst que tingui una durada aproximada de 5 mesos.

Durant aquest temps, s'actuarà d'acord amb les dinàmiques comercials i socials del veïnat i ja s'ha previst, per exemple, diferents actuacions de neteja i de pas durant la Ruta del Pintxo.