El Consell d'Infants presenta les seves propostes al govern

Última revisió 10-07-2015 12:13
30/04/2015

Els nens i nenes del Consell d'Infants van presentar les seves propostes de millora a l'equip de govern durant una sessió el 28 d'abril passat.

L'alcaldessa i el regidor d'Ensenyament van rebre propostes, que els consellers i conselleres havien treballat a les seves respectives escoles, sobre benestar i ensenyament, parcs infantils, Festa Major i sobre el camí escolar.

Construir un parc amb tirolina i tobogans llargs, posar vigilància i il·luminació a l'skate parc i conservar els parcs nets i sense desperfectes són algunes de les propostes dels infants. 

Pel que fa a Festa Major, els consellers i conselleres van suggerir que s'organitzin més activitats per al seva franja d'edat com un torneig de futbol i un paintball infantil, concerts "que acabin tard" i un partit de futbol "utilitzant una pilota gran untada d’oli o d’alguna substància llefiscosa", entre d'altres.

Introduir més carrils bici, ampliar les voreres de sota el pont del tren i evitar que l’horari del camió de les deixalles coincideixi amb l'hora d'anar a l'escola, són algunes de les peticions que van fer per millorar la via pública.

Des de l'equip de govern, es va prendre nota dels diversos suggeriments, alguns del quals, com cada any, "es podran portar a terme".

D'altra banda, el 29 d'abril passat, dos dels membres del Consell van participar a la secció Coses de nens del programa La Tarda de la Xarxa, des dels estudis de Ràdio Silenci. L'Ingrid i en Joel van participar a la tertúlia sobre el Dia del Treball, Amb nens de tres pobles més, van debatre sobre què voldrien ser de grans, què els agradaria estudiar, si voldrien cobrar molts diners, en cas de que no trobessin feina aquí si marxarien a un altre país, si s’estan preparant a nivell d’idiomes...

Et pot interessar