Afectacions de trànsit Festa Major 2019

Dimarts, 30 de juliol de 2019 a les 00:00

1, 2, 3 i 4 d’agost

Un any mes, i amb motiu dels actes programats de la Festa Major es preveuen les afectacions a la mobilitat següents:

FIRA D’ATRACCIONS

A les 08.00 hores del dia 29 de juliol quedarà tallada la zona de la fira d’atraccions i no estarà permès estacionar, al c. Mil·lenari de Catalunya, entre c. Berguedà i c. Moianès, i romandrà tancada fins el dia 7 d’agost.

CARRER BANYS

A les 16.00 hores del dia  3 d’agost es tallarà el trànsit al carrer Banys, entre ctra. Ametlla i c. Blancafort, amb motiu de la Jam Session

PLAÇA SANTA ISABEL

A les 20.00 hores del dia 2 d’agost, es tallarà el trànsit al c. Banys, entre ctra. de Ametlla i el c. Figueral, amb motiu del Cinema a la fresca.

A les 17.00 hores del dia 4 d’agost, es tallarà el trànsit al c. Banys, entre ctra. Ametlla i el c. Figueral, amb motiu del VI Campionat Mundial de Beure Orxata

CARRER CASTELL

A les 19.00 i 22.00 hores del dia 2 i 3 d’agost respectivament es tallarà el trànsit al c. Castell, amb motiu de les activitats de Festa Major

El PASSEIG

Entre pl. Silenci i c. Ramon Pascual

A les 15.00 hores del dia 2, 3 d’agost es tallarà el Passeig, entre pl. Silenci i c. Ramon Pascual, amb motiu d’activitats familiars.

Entre c. Ametlla i av. Onze Setembre

A les 19.00 i 13.00 hores del dia 2 i 4 d’agost  respectivament , es  tallarà el Passeig, entre el c. Ametlla i av. Onze Setembre, amb motiu d’activitats de Festa major.

PLAÇA ANNA RAVELL

A les 23.00 hores del dia 31 de juliol es tancarà l’accés a l’aparcament i no estarà permès estacionar a la pista núm.1, així com romandrà tancat fins a finalitzar els actes.

PLAÇA SILENCI

A les 17.00 hores del dia 1 , 2 i 3 d’agost hi haurà restricció al trànsit rodat fins a finalitzar els actes.

PLAÇA DOCTOR VICH

A les 16.00 hores del dia 1 d’agost  es tallarà al trànsit i no estarà permès estacionar a  la pl. Doctor Vich, i romandrà tancada fins a finalitzar els actes.

CARRER ROSSELLÓ

A les 8.00 hores del dia 4 d’agost es tallarà el c. Rosselló i no estarà permès estacionar, entre el carrer Guinardó i el Passeig, amb motiu del Tobogan Aquàtic Urbà

PASSEIG TIL·LERS

A les 17.00 hores del dia 1 d’agost  es tallarà al trànsit i no estarà permès estacionar, entre pl. Oliveres fins a la pl. Església, amb motiu del Correfoc Adult.

A les 10.00 hores del dia 4 d’agost es tallarà el trànsit i no estarà permès l’estacionament al pg. Til·lers, entre pl. Oliveres fins a la pl. Església, amb motiu de l’escalada al campanar.

NOSTRA SENYORA DE LA SALUT

Els dies de Festa Major hi haurà restricció al trànsit rodat fins a finalitzar les activitats.

A les 17.00 hores del dia 1 i 3 d’agost no estarà permès l’estacionament i es tallarà el trànsit fins a finalitzar els actes.

ESPAI NITS A LA DOMA

A les 21.00 hores, els dies 1, 2 i 3 d’agost es tallarà la circulació i no estarà permès l’estacionament al c. Maduixers i av. Sant Esteve, amb motiu dels concerts

A partir de les 15.00 hores del dia 1 d’agost es restringirà la circulació als  carrers: Ebenisteria, Artesans i passeig Congost.

CORREFOC

Colla adulta

A les 17.00 hores del dia 1 d’agost no estarà permès estacionar al pg. Doctor Vich i c. Nostra Senyora de la Salut, c. Can Xic Corders i pg. Til·lers.

A les 21.15 hores es realitzaran talls puntuals de trànsit i es tancarà parcialment la circulació, durant el recorregut dels carrers afectats.

Recorregut: Sortida pl. l’Església, pl. Oliveres, pg. Til·lers, c. Calàbria, c. Sant Ramon, c. Can Xic Corder, pg. Til·lers, c. Nostra Senyora de la Salut, c. Figueral, c. Banys i arribada pl. Can Dachs.

Colla infantil

A les 17.00 hores del dia 3 d’agost no estarà permès estacionar al carrer c. Nostra Senyora de la Salut.

A les 20.30 hores es realitzaran talls puntuals de trànsit i es tancarà parcialment la circulació, durant el recorregut dels carrers afectats:

Recorregut: Sortida pg. Dr. Vich, c. Nostra Senyora de la Salut, c. Figueral, c. Banys i arribada pl. Can Dachs.

BICICLETADA  POPULAR

A  les 19.00 hores del dia 3 d’agost es realitzaran talls puntuals al llarg del recorregut, que afectarà els carrers següents:

Sortida pl. Silenci, Passeig, pl. Narcisa Freixa, N152z (REAGRUPAMENT),  N152z (carril bici), c. Barcelona, c. Vulcà, av. Generalitat, c. Can Terrés, ptge. Vil·la Romana, ctra. Nova (carril bici), c. Satèl·lits, ctra. Ametlla (REAGRUPAMENT), ctra. Nova (carril bici), parc del pont de la Doma (camí dels Horts), av. Avi Musquera (REAGRUPAMENT), pg. Congost, c. Can Noguera, c. Rasa, c. Camp Cirés, c. Calàbria (REAGRUPAMENT), c. Torrent de la Cova, c. Cardedeu, pl. Oliveres, pg. Til·lers, rda. Carril, c. Castell, i arribada pl. Silenci.

CURSA POPULAR

A les 20.30 hores del dia 3 d’agost es realitzaran talls puntuals de trànsit durant el recorregut de la cursa, que afectarà els carrers següents:

Sortida c. Mil·lenari de Catalunya (pista núm. 2), av. Jacint Verdaguer, pl. Narcisa Freixas, Bosc de Malhivern, Passeig, pl. Narcisa Freixas, av. Jacint Verdaguer i  arribada c. Mil·lenari de Catalunya (pista núm. 2).

Darrera actualització: 30.07.2019 | 15:52