El departament de Via Pública forma part de l'estructura de l'àrea Territori i Sostenibilitat. Aquesta secció respon a les constants repercussions socials de tota mena que recauen sobre carrers, places, espais públics en definitiva que directa i indirectament utilitzem i gaudim diàriament tots els ciutadans.

Les millores en la via pública es realitzen en bona part a través de la unitat operativa de serveis, que destina part de la seva feina a la millora de les condicions dels espais públics així com a l’increment de les condicions d’accessibilitat de les mateixes.

Amb aquesta nova estructuració, aquest departament de Via Pública, gestiona i autoritza la seva ocupació i ús per:

• Transports, circulació i usos especials de carrers i vials

• Ocupació per taules i cadires d'establiments, per maquinària i estris expenedors, per aparells d'us infantil, expositors publicitaris i/o de mercaderies, etc.

• Concessió d'autoritzacions i gestió de les mateixes, en espais públics, mitjançant el departament interior dins de la mateixa Via Pública anomenat

Notícies

  • 10 d'abril de 2019 Tasques d'asfaltat al centre Asfaltat

    L’ultima setmana de març van començar els treballs de millora de l’asfaltat al centre del municipi, i durant aquests dies s’intervindrà en alguns trams dels carrers Sant Francesc, Llerona, Vinyals, Ramon Pasqual i Passeig.

  • 10 d'abril de 2019 Finalitzen les obres a Can Luna Can Luna

    Els treballs de rehabilitació de la nau principal de Can Luna, que van començar el passat mes de maig, ja estant a la fase final. Amb les obres, l’espai s’ha transformat en una sala polivalent.

  • 5 d'abril de 2019 La caldera de biomassa, en marxa Caldera biomassa

    La caldera de biomassa instal·lada a la zona esportiva de Can Noguera ha entrat en funcionament. La primera connexió es va fer fa un mes amb el pavelló de Can Noguera, que ja gaudeix de climatització i aigua calenta generades per la nova caldera.

Darrera actualització: 26.11.2015 | 09:47