Serveis Urbans

Els Serveis Urbans de l'Ajuntament s'ocupen del servei de neteja municipal , la gestió de residus i els treballs de manteniment de parcs i jardins .

També són d'aquesta àrea, tasques de manteniment de l' enllumenat públic , abastament d'aigua i sanejament

Notícies

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 9 de maig de 2017 Els ajuts de menjador es podran sol·licitar fins al 26 de maig Beques menjador

  Les sol·licituds per optar als ajuts de menjador pel curs que ve es poden demanar fins al 26 de maig a les oficines d'Acció Social de l'Ajuntament.

 • 9 de gener de 2017 Causes de l'incident a la xarxa d'aigua incidència xarxa d'aigua

  La incidència a la xarxa d'aigua, que va afectar diversos immobles del centre del municipi a finals d'octubre passat, va ser ocasionada, segons l'informe tècnic, pel retorn d’una barreja de les diferents aigües (inclosa una que era residual) d’un immoble del carrer Sant Ramon cap a la xarxa pública.
   

 • 10 de desembre de 2015 Comunicat sobre la venda i cessió de nínxols del cementiri Escut Ajuntament de la Garriga

  Arran de les informacions aparegudes sobre la venda i cessió de nínxols del cementiri de la Doma a través d’un mitjà de comunicació local, l'Ajuntament de la Garriga vol informar que aquesta pràctica està totalment prohibida i que infringeix la normativa relativa a la transmissió de nínxols.

 • 12 de novembre de 2015 Presentació pública dels pressupostos pel 2016 cartell

  L'equip de govern de l'Ajuntament de la Garriga organitza pel proper dijous 19 de novembre una audiència pública dels pressupostos pel 2016.

Activitats

Darrera actualització: 26.02.2015 | 02:44