L'Ajuntament pren mesures per pal·liar els efectes de la calor

Dijous, 27 de juny de 2019 a les 09:00

L'Ajuntament de la Garriga ha pres diferents mesures per ajudar a la població a pal·liar els efectes de l'onada de calor d'aquests dies. De fet  ahir dimecres ja es van assolir els 36,4º i es preveu que el màxim serà divendres.

Davant d'aquesta onada de calor, ha editat un BAN on s'explica que des del dijous 27 de juny i fins al dilluns 1 de juliol, es podrà accedir de manera gratuïta a la piscina municipal, es farà un seguiment de les persones grans de municipi i s'obrirà l'Asil Hospital durant les hores de més radiació solar.

L'accés a  les piscina estarà limitat pel seu aforament i per la normativa interna. Així tots els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta responsable, i els joves majors d’aquesta edat només hi podran accedir presentant el DNI.

Pel que fa a les persones grans, des de Serveis Socials de l'Ajuntament es farà un seguiment de les persones vulnerables que visquin soles de les quals en tenen coneixement i se'ls obrirà l'Asil Hospital perquè hi puguin passar les hores de més radiació solar. Per poder-hi anar cal una trucada prèvia al 93 871 40 06, per confirmar si hi fan algun àpat.

L'Ajuntament fa una crida a la població per tal que col·labori a fer difusió de les mesures per combatre la calor i que posi en coneixement de Serveis Socials possibles casos de persoenes de risc trucant al 938719095

El cost d’aquestes mesures, l’assumirà íntegrament l’Ajuntament de la Garriga.

El telèfon d'emergències de salut és el 061.

Podeu consultar les dades de temperatura al nostre web.

Darrera actualització: 27.06.2019 | 14:59