Vacances a la Garriga

Dimecres, 7 d'agost de 2019 a les 08:00

La Garriga és un poble ple de patrimoni i de llocs d’interès. Hi podeu trobar espais arqueològics tan importants com la Vil·la romana de can Terrers o un camp d’aviació de la Guerra Civil, i elements arquitectònics tan variats com castells medievals, esglésies i ermites de totes les èpoques i, és clar, torres modernistes de primer nivell.

Però també hi podeu descobrir un entorn rural i natural fantàstic, que us permetrà fer passejades i excursions que us allunyin del ritme urbà i us transportin a una tranquil·litat avui ja difícil de trobar.

Els itineraris de descoberta patrimonial que us ofereix el Centre de Visitants de la Garriga us permetran endinsar-vos en la història del poble, i descobrir, a través del patrimoni, com han anat evolucionant el territori i l'urbanisme de la Garriga. Durant el mes d'agost organitzen diferents rutes i activitats com les microvisites al refugi, l'itinerari modernista o l'investiga sota les pedres.

Els itineraris, doncs, no només us faran gaudir d'elements tan diversos com un castell medieval, un refugi antiaeri o un eixample modernista, sinó que us donaran informació per a interpretar el seu entorn i, així, entendre millor el paisatge i els usos tradicionals del territori.

Podeu fer els itineraris amb una visita guiada, llogant una guia mòbil GUIMO al Centre de Visitants o amb un fulletó, segons el cas.

Més info a www.visitalagarriga.cat

Darrera actualització: 06.08.2019 | 13:44