L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

 • 15 de febrer de 2019 Es prepara un llibre sobre Interpretació del Patrimoni Llibre IP

  L’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, està preparant un llibre sobre Interpretació del Patrimoni (IP), disciplina que encara no compta amb cap publicació en català.

 • 14 de febrer de 2019 "Màtria", al Teatre Màtria

  Dins dels actes de commemoració del bombardeig, aquest dissabte, el Teatre de la Garriga – El Patronat acull Màtria , una obra que reivindica la Història a través de les cartes d’un soldat afusellat a la Guerra Civil, el cos del qual va desaparèixer, a la seva mare.

 • 5 de febrer de 2019 Visites teatralitzades al refugi antiaeri Refugi antiaeri de l'estació

  El paper de les dones durant la guerra centrarà les visites teatralitzades que es faran al refugi antiaeri de l’estació el proper diumenge 10 de febrer.

   

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39