L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

 • 31 de juliol de 2017 Microvisites al refugi Refugi antiaeri la Garriga

  Els dimarts del mes d’agost El centre de Visitants ha programat microvisites al refugi antiaeri de l’estació.

 • 18 de juliol de 2017 La història de la Doma, explicada pels seus protagonistes Visita teatralitzada la Doma la Garriga

  Quatre personatges que posen a prova els límits del temps són els protagonistes de "L'Arxiu de Pedra", la visita teatralitzada nocturna que organitzen, per coneìxer la Doma, aquest divendres des del Centre de Visitants.

 • 12 de juliol de 2017 Digitalització dels tràmits administratius gestor documental la garriga

  Per tal d'aconseguir un A juntament més àgil i transparent, des d'inici del mes de juny es va implantar un nou programa de gestor d'expedients electrònics.

 • 1 de juny de 2017 Curs de costura mdoernista Taller costura mdoernista

  Per anar escalfant motors per les VI Jornades Modernistes (6, 7 i 8 d’octubre) l’Ajuntament ofereix l’oportunitat de participar a un taller creatiu de costura modernista i complements.

 • 31 de maig de 2017 Manteniment de la vil·la romana de Can Terrers Vil·la romana

  Durant el mes de maig s'han fet tasques de manteniment a la vil·la romana de Can Terrers. Enguany els treballs s’han focalitzat en la renovació de les malles geotèxtils i les graves. 

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39