L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

 • 4 de desembre de 2017 Renovació i obres al refugi audiovisual refugi la garriga

  Aquest desembre es canviarà tota la museografia del refugi antiaeri de l’estació, així com el fil de la història que s’explicarà.

 • 28 de novembre de 2017 Torna la Festa de la Mongeta del Ganxet festa mongeta ganxet

  La Garriga celebrarà el proper 3 de desembre una nova edició de la Festa de la Mongeta del Ganxet, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació Agrària de la Garriga. 

 • 27 de novembre de 2017 Hi havia un llac a la Garriga? barberència

  Aquest dijous 30 de novembre es presentarà, a la cafeteria Ca la Mila, un estudi històric i arqueològic sobre l’evolució del paisatge a la zona nord de la plana al·luvial del Congost a la Garriga (la zona de CanTorrents i Ca n’Illa principalment).

 • 9 de novembre de 2017 L'hotel Edelweis es podrà visitar hotel edelweis

  L'hotel Edelweis es podrà visitar durant les visites guiades sobre modernisme que organitza el Centre de Visitants.

 • 7 de novembre de 2017 Nova edició de la ruta de l'oli ruta oli

  El proper diumenge 12 de novembre, l’Associació Agrària de la Garriga organitza una nova edició de la Ruta de l'Oli

Activitats

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39