L'àrea de Patrimoni agrupa les polítiques públiques municipals que tenen per objectiu la protecció, conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural i la història locals.

La presa de conciència sobre la importància de preservar, donar valor i difondre aquests patrimonis que, en els darrers anys, s’ha anat fent un lloc en la nostra societat, sumada al vast llegat patrimonial i històric que la Garriga ha sabut mantenir, van provocar el naixement d’una àrea específica per a abordar aquestes qüestions.

Des d'aquesta àrea es treballa, transversalment, tant amb Serveis Territorials, vetllant per la preservació i conservació del patrimoni garriguenc, com amb serveis a les persones, donant valor i proposant eines de difusió i socialització d’aquest.

 

Notícies

  • 12 d'abril de 2019 Propostes per vacances Vacances

    El Centre de Visitants ha programat un conjunt d’activitats per les vacances de Setmana Santa. Aquest mes oferirà la visita teatralitzada a la Doma “L’arxiu de pedra” (6 d’abril); la visita guiada “Doma. Tresor Medieval de la Garriga” (20 d’abril); l’itinerari guiat “El modernisme de la Burgesia” (13 i 20 d’abril), i la visita al refugi antiaeri (13 d’abril).

  • 7 de març de 2019 La Fira de la Botifarra, també pels infants! Fira Botifarra infantils

    La canalla també podrà gaudir de la 8a edició de la Fira de la Botifarra amb un munt d’activitats i jocs, ubicats a la Plaça de Can Dachs.

  • 6 de març de 2019 Novetats a la Fira de la Botifarra Fira Botifarra

    La 8a edició de la Fira de la Botifarra ve carregada de novetats: la Bombolla dels Gustos, l’espai dedicat als infants a la plaça de Can Dachs i la tapa solidària de la cuinera Ada Parellada.

Darrera actualització: 30.09.2013 | 01:39