La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

  • 11 de febrer de 2019 Taller del Rei Carnestoltes Rei Carnestoltes

    El proper dissabte, 16 de febrer, es durà a terme el taller per construir el Rei Carnestoltes. També es farà un taller de màscares. Aquest és un dels actes previs a la celebració de la rua de Carnestoltes, que enguany serà el dia 2 de març.

  • 6 de febrer de 2019 Festa de presentació de La Mitja La Mitja

    Dissabte 9 de febrer, de 18 a 19.30 h, a la plaça de l’Església, es farà la festa de presentació de La Mitja Marató. La cursa, enguany, canvia de data i se celebrarà diumenge 24 de febrer.

  • 30 de gener de 2019 Celebració dels 30 anys de l'EMAD EMAD

    Durant la setmana del 5 al 8 de febrer, a l'Escola Municipal d'Art i Disseny, l'EMAD, es realitzaran diferents activitats relacionades amb el 30è aniversari del centre. A més, s'ha engegat un concurs d'Instagram.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46