La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

  • 13 d'agost de 2019 La lluita feminista a través de l’art Mostra d'Art

    La Mostra d’Art de la Garriga, l’exposició col·lectiva que s’organitza dins els actes del 8M, arriba a la seva 10a edició.

  • 25 de juliol de 2019 Festa Major: inscripció prèvia i invitacions Sopar de Festa Major

    Algunes de les activitats que es faran durant la Festa Major necessiten inscripció prèvia dels participants o retirar invitació pel control de l'aforament. A continuació podeu consultar el llistat d’aquestes activitats, informar-vos d’on cal retirar la invitació i dels terminis d’inscripció. Bona Festa Major!

  • 22 de juliol de 2019 La Saligarda, a punt per a la 2a edició Saligarda

    Una vintena d’entitats i col·lectius del poble, així com persones a títol individual, han treballat en la preparació de la Saligarda 2019, que es va celebrar per primera vegada l’estiu passat com una “festa major alternativa”. La festa arriba els dies 26, 27, 28 i 29 de juliol a la plaça del Silenci amb més de 40 activitats per a  totes els públics.

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46