La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

  • 8 d'abril de 2019 Recollida de propostes del pressupost, del 8 al 30 d’abril Pressupostos Participatius

    La 3a edició dels pressupostos participatius de la Garriga permetrà decidir el destí de 200.000 euros del pressupost municipal d’inversions de l’any 2020. Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament a del 8 al 30 d’abril, a través del web pressupostparticipatiu.lagarriga.cat i de les urnes que s’han repartit pels diversos equipaments municipals, on cal dipositar-hi les butlletes de paper creades per a l’ocasió.

  • 3 d'abril de 2019 Segueix el procés participatiu del POUM POUM

    El procés per redactar el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Garriga segueix el seu curs, i des de fa setmanes resta obert a les propostes i els suggeriments de la ciutadania. Les tres alternatives de l'Avanç del POUM -que és un primer document de treball- es poden consultar, amb detall, a l’Ajuntament (cal demanar-les a Urbanisme) i també telemàticament als webs poumgarriga.com.  També es van presentar en un acte públic al Teatre.

  • 1 d'abril de 2019 Un sopar donarà el tret de sortida dels pressupostos participatius pressupost

    Els pressupostos participatius de la Garriga enfilen la seva 3a edició i es presentaran en un sopar-taller el proper 2 d’abril a les 19.30 h a la Torre del Fanal.

Activitats

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46