La Garriga ha adquirit un compromís per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals. Per aquest motiu ha creat diverses eines amb la voluntat de crear i consolidar un sistema de participació adequat a la democràcia local de proximitat.

Per tal de regular els drets de debat i consulta del conjunt de persones del municipi de la Garriga en tots els assumptes de competència municipal es va elaborar, l'abril de 2011, el  Reglament de Participació Ciutadana

L'any 2017 es va editar la  Guia de Participació Ciutadana . Aquesta guia informa a la ciutadania com es pot comunicar amb l’Ajuntament, com es pot informar de la gestió municipal i quines eines de participació existeixen.

Notícies

  • 12 de desembre de 2018 Ascensor a la Torre del Fanal Ascensor Torre del Fanal

    Durant els propers dies es preveu que comencin les obres per a instal·lar un ascensor exterior a la Torre del Fanal, un equipament que farà que l’espai sigui totalment accessible a totes les seves plantes.

  • 30 de novembre de 2018 1400 persones voten al Pressupost Participatiu pressupost participatiu

    Un total de 1400 persones, que han emès 3809 vots, han participat en la votació final del Pressupost Participatiu 2019, una proporció que se situa uns 4 punts percentuals per sobre de la mitjana de participació dels municipis d’entre 10.000 i 20.000 habitants del país que duen a terme una votació d’aquestes característiques.

  • 29 de novembre de 2018 La Garriga dóna la benvinguda al Nadal amb la Festa de la Llum Festa de la Llum

    Un any més, la Festa de la Llum, dissabte 1 de desembre, donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal a la Garriga.

Darrera actualització: 03.12.2018 | 13:46