El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball)

El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del S.O.C. per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.

EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona (xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la gestió de subvencions.

El SLO està situat a la planta -1 de l'edifici consistorial i l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres horari de 9 a 14h i dilluns de 16.30 a 18.30 h.

Notícies

 • 31 de maig de 2019 Programa Emergeix Jove Emergeix Jove

  Els propers 4 de juny (12 h ) i 12 de juny (17 h) es faran les sessions informatives sobre el Programa Emergeix Jove, una iniciativa per millorar l’ocupabilitat del jovent. Les sessions són obertes al públic i es faran a la Sala de Plens. 

   

   

 • 13 de març de 2019 6a edició del programa Emergeix Emergeix

  Un total de 12 veïns i veïnes majors de 40 anys i en situació d’atur participen, aquests dies, en la 6a edició del Projecte Emergeix. Es tracta d’un programa del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament que pretén millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • 19 de febrer de 2019 Nova edició del projecte OIL Indústria metall

  L’Ajuntament de la Garriga participa en una nova edició del projecte OIL: ocupació a la indústria local, que té per objectiu formar persones aturades o en actiu en les noves maneres de treballar que sorgiran arrel de l’automatització de processos productius.

Darrera actualització: 14.11.2016 | 10:13