El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball)

El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del S.O.C. per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.

EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona (xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la gestió de subvencions.

El SLO està situat a la planta -1 de l'edifici consistorial i l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres horari de 9 a 14h i dilluns de 16.30 a 18.30 h.

Notícies

 • 9 d'agost de 2019 Recursos per a joves Emergeix Jove

  El Programa Emergeix Jove, impulsat des de l’Ajuntament per millorar l’ocupabilitat del jovent, va comptar amb una desena de participants.

 • 11 de juliol de 2019 Formació per a personal de la construcció Fornació Riscos Laborals

  L’Ajuntament ha organitzat, durant els dies 2, 4, 9 i 11 de juliol, un curs de Prevenció de riscos laborals per a personal de la construcció (20 h) que treballa al consistori. En total hi han assistit 14 treballadors dels plans d’ocupació municipals i també de la brigada.

 • 31 de maig de 2019 Programa Emergeix Jove Emergeix Jove

  Els propers 4 de juny (12 h ) i 12 de juny (17 h) es faran les sessions informatives sobre el Programa Emergeix Jove, una iniciativa per millorar l’ocupabilitat del jovent. Les sessions són obertes al públic i es faran a la Sala de Plens. 

   

   

Darrera actualització: 14.11.2016 | 10:13