El Servei Local d'Ocupació (SLO) ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball)

El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del S.O.C. per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.

EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona (xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la gestió de subvencions.

El SLO està situat a la planta -1 de l'edifici consistorial i l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres horari de 9 a 14h i dilluns de 16.30 a 18.30 h.

Notícies

 • 18 d'abril de 2018 5 anys del projecte Emergeix Projecte Emergeix

  El projecte Emergeix, pioner a la comarca, ha donat suport a més de 60 persones durant els seus cinc anys de vida.

 • 9 d'abril de 2018 Dinàmiques per connectar Taller 'Dinàmiques de Networking'

  El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament organitza, el proper 18 d’abril, el taller d’emprenedoria “Dinàmiques de networking: fem sopa de pedres!”.

 • 29 de març de 2018 El Servei Local d'Ocupació, portada del butlletí d'abril portada el garric 167

  El Servei Local d'Ocupació amb els seus programes formatius, d'assesorament i d'acompanyament és el tema de portada del butlletí del mes d'abril.

 • 15 de març de 2018 “Dones i diners: una mirada diferent” dones i diners

  Despertar la consciència sobre la relació específica de les dones amb els diners i de donar eines a les dones per a una millor gestió i independència econòmica és el principal objectiu de la xerrada “Dones i diners: una mirada diferent”, que organitzen el Servei d’Emprenedoria i l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament.

 • 6 de febrer de 2018 El pressupost 2018 creix un 6% pressupostos

  El pressupost municipal per aquest 2018 augmenta un 6% i se situa en 18.678.125 euros

   

Darrera actualització: 14.11.2016 | 10:13